Toppen af poppen indspilles på Mols!

Simon Kvamm, sangerinden Katinka Bjerregaard fra bandet 'Katinka'. og den tidligere Gulddreng, Malte Ebert er blandt de syv musikere der skal spille hinandens sange. Det hele optages et sted på Mols.

Artiklens øverste billede
Simon Kvamm er en af syv musikere, der skal deltage i 'Toppen af poppen'. Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Mols og musikken Et sted på Mols bliver i år omdrejningspunktet for efterårets udsendelser med underholdningsprogrammet 'Toppen af poppen' på TV 2, det skriver www.tv2.dk.

Blandt de syv deltagere er den 46-årige Simon Kvamm, der er bedst kendt som skuespiller og som frontfigur i Nephew. Senest har han udgivet sange med bandet Hugorm.

Bandet spillede live med Hugorm-sangen 'Folk skal bare holde deres kæft'. Det skete ved årets 'X Factor'-finale.

Blandt de andre navne er også Katinka Bjerregaard, kendt fra bandet der bærer hendes fornavn. Hun er sanger og tekstforfatter. 30 år, født i 1991, København.

Også Malte Ebert, bedre kendt som Gulddreng, som han lagde bag sig i 2018. Siden har han siden optrådt under i sit eget navn. Han er sangskriver og sanger. 27 år, født i 1994 i Vejle.

Mols lægger land til

I år er det tilbage til den vanlige stil med syv deltagere, der over syv programmer fortolker hinandens musik, skriver TV 2.

"Sidste år havde vi skiftende artister fra gang til gang, som alle havde været med før. Det fungerede godt, men vi glæder os også til at vende tilbage til den vanlige 'Toppen af poppen'-stil, hvor vi har mulighed for at få mere dybde i portrætterne, når det er de samme syv deltagere, der er med i hele sæsonen," forklarer Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør hos TV 2 til www.tv2.dk.

Optagelserne i år finder sted på Mols i slutningen af april, og programmet bliver sendt på TV 2 PLAY og TV 2 til efteråret.

kijo

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen