Efter tre og en halv måneds nedlukning kom der tirsdag morgen atter gang i saksen hos Salon Milano i Fuglevænget i Grenaa.

Efter tre og en halv måneds nedlukning kom der tirsdag morgen atter gang i saksen hos Salon Milano i Fuglevænget i Grenaa. Foto: Søren Andersen

Nu skal corona-hjelmen væk: Der er atter gang i saksene

Af
Søren Andersen

GRENAA Tirsdag kunne de danske frisører atter slå dørene op og gå i gang med opgaven at få danskernes frisurer på plads igen. Siden decembers nedlukning på grund af coronarestriktionerne har man set mange eksempler på, hvor galt det kan gå, når man ikke kan komme til frisøren og få ordnet lokkerne, men nu er der atter gang i saksene.

Også hos Salon Milano i Fuglevænget i Grenaa, hvor Mazin Issa tirsdag morgen stod klar til at betjene de første af mange kunder. Køen er så lang, at han den næste tid overvejer at droppe den sædvanlige lukkedag om mandagen og gøre endnu flere glade for deres hår. Men det kan godt betale sig at tage chancen og forhøre sig om en klippetid, for i salonen har man sat en halv time af til hver kunde og det kan godt give plads til en ekstra indimellem, ligesom åbningsdagen viste, at ikke alle har kunnet nå at få en test.

Ved genåbning af frisørerne følger nemlig også med, at alle kunder, foruden krav om at bære mundbind eller visir og følge retningslinjer for smitteforebyggelse, skal vise deres coronapas. Det betyder, at kunder skal kunne dokumentere, at de er færdigvaccineret, at de har været smittet eller er blevet testet negativ for corona inden for 72 timer.

Publiceret 06 April 2021 11:42