Formanden for Auning Handel & Erhverv, Anders Rasmussen med de fem gavekurve, der nu efter lodtrækning uddeles til fem af de borgere, der har nomineret deres yndlings takeaway sted. Pressefoto

Formanden for Auning Handel & Erhverv, Anders Rasmussen med de fem gavekurve, der nu efter lodtrækning uddeles til fem af de borgere, der har nomineret deres yndlings takeaway sted. Pressefoto

Så er det nu:

Stem på Norddjurs' bedste takeaway

Du kan stemme på hjemmesiden www.holdgryderneikog.dk

mad Seks takeaway steder er nu nomineret til at vinde titlen som 'Norddjurs' Bedste Takeaway'.

Ikke mindre end 42 takeaway-steder i Norddjurs Kommune er blevet foreslået til nominering som 'Norddjurs' Bedste Takeaway'. Interessen har været stor og stemmedeltagelsen høj i nomineringsfasen af konkurrencen. Men nu er de seks nominerede finalister fundet, tre i den vestlige del af kommunen og tre mod øst, og der skal stemmes igen.

'Takeaway-boomer'

Da alle spisteder og caféer efter regeringens sidste udmelding stadig er nedlukkede frem til efter påske, er der stor interesse for at spise takeaway. Det glæder formanden for Auning Handel & Erhverv, Anders Rasmussen, der også er uddeler i SuperBrugsen i Auning.

"Heldigvis er der nu kommet masser af liv i butikkerne igen. Men spisestederne skal holde ud længe endnu. Derfor er det dejligt at fornemme den store opbakning omkring takeaway – og vores konkurrence for at finde og kåre de to bedste takeawaysteder i kommunen. Jeg vil derfor opfordre lokalbefolkningen til at benytte sig af tilbuddene – og specielt til at stemme på deres favoritsted. Det er nemlig alene antallet af stemmer fra gæsterne, der afgør, hvilke to steder der løbet med titlen," siger han ifølge en pressemeddelelse.

Seks nominerede – to vindere

Frem til 21. marts har alle mulighed for, at pege på deres favorit blandt de seks nominerede, som er Restaurant Madam Blå, Auning Kro, Apetit, Guldkyllingen, Underdog Food og Meineche's i øst. Umiddelbart derefter offentliggøres de to vindere.

"Din stemme tæller, og ved at teste stederne er du med til at holde gryderne i kog hos de mange takeaway steder i Norddjurs," slutter Anders, der pointerer, at alle skal stemme igen for at stemmen bliver registreret, hos den af de seks, man foretrækker, på www.holdgryderneikog.dk

Det er Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget i Norddjurs Kommune, der med et tilskud står bag initiativet. De tre erhvervsforeninger Handel Grenaa, Auning Handel & Erhverv og Erhverv Grenaa står for at gennemføre kampagnen.

mj

Publiceret 05 March 2021 10:55