Trine Wetche har åbnet Havnevejens Hundesalon i Grenaa og er klar med gode tips til pleje af de firbenede.

Trine Wetche har åbnet Havnevejens Hundesalon i Grenaa og er klar med gode tips til pleje af de firbenede. Foto: Søren Andersen

Drøm om hundesalon opfyldt

Trine Wetche klar med klip og forkælelse - men kun til de firbenede

Af
Søren Andersen

GRENAA At mange hunde har det bedre end mennesker er vist ikke den helt store hemmelighed.

Heller ikke i disse coronatider, hvor der ikke er mulighed for at komme til frisøren og blive klippet, hvis man ikke bor på Bornholm.

Eller hvis man er hund. For nu har Trine Wetche ladet en mangeårig drøm gå i opfyldelse, så hun har åbnet Havnevejens Hundesalon i Grenaa, hvor hun står klar med klip og forkælelse til de firbenede.

"Det har jeg længe gerne villet. Jeg har selv haft hund lige siden jeg blev 20 år. Da jeg havde flest, havde jeg fire hunde og på et tidspunkt også 11 hvalpe, og jeg har også været på udstillinger med dem for at få dem bedømt," siger Trine.

Hun har været på kursus i Nyborg for at lære at klippe og pleje hunde af en med 40 års erfaring - og nu er hun så klar i sin egen salon.

"Den første uge er helt booket, så jeg tror, at jeg får nok at lave," siger Trine, som tilbyder vask og føntørring, klip af pels og negle og soignering som rens af ører.

Samt et gratis hvalpetjek af nye hunde, hvor man får gode råd om den rette pleje - og hvordan man bedst vænner hunden til at få ordnet neglene uden at trække poterne til sig.

"Jeg har en meget stor tålmodighed, når jeg klipper hundenes negle, for de fleste hunde bryder sig ikke om det, men de kan vænne sig til det," siger Trine, der karrieremæssigt tager lidt af et spring, for hun har i 15 år levet af at lave mad.

Hun er den eneste med hundesalon inden for Grenaas byskilt, og klarer alle opgaver selv i salonen, som vil være åben på hverdage fra klokken 9-17 og på lørdage efter aftale.

Publiceret 03 March 2021 15:19