Carsten Holm tog turen fra det vestjyske til Grenaa for at lære Grenaa-bokserne nogle fif.

Carsten Holm tog turen fra det vestjyske til Grenaa for at lære Grenaa-bokserne nogle fif. Arkivfoto

Kneben sejr til Grenaa-bokser

Rasmus Petersen sejrede ved DM-stævne

Af
Søren Andersen

GRENAA Der var en kneben pointsejr med dommerstemmerne 2-1, da Grenaa Bokseklub efter et par sæsoner uden kampboksere atter var repræsenteret med en bokser i et ringhjørne ved et stævne.

Grenaa Bokseklub deltog i Nørresundby Idrætscenter, hvor Lindholm Bokseklub var arrangør for de danske boksemesterskaber.

Grenaa-klubbens repræsentant var Rasmus Petersen, der boksede forkamp ved DM-stævnet, hvor han mødte Magnus Bach Andersen fra Lindholm BK. Og sejrede altså med dommerstemmerne 2-1.

"Rasmus boksede en rigtig god kamp, hvor han har modstanderen til tælling to gange. Så nu skal vi tilbage i træningslokalet og arbejde på nogle justeringer, så Rasmus bliver mere skarp i hans boksning, Men absolut en godkendt præstation og en meget velfortjent sejr," siger træner Kai Sørensen.

Grenaa Bokseklub har haft træner Carsten Holm fra Varde på besøg i træningslokalet på Vestre Skole i Grenaa for som gæstetræner at gøre de lokale boksere bedre. Det var så stor en succes, at det vil blive gentaget ved en senere lejlighed.

Publiceret 29 November 2020 15:15