Der blev skålet i bobler, da Grenaa-butikken blev kåret som årets bedste.

Der blev skålet i bobler, da Grenaa-butikken blev kåret som årets bedste. Pressebillede

Grenaa er bedst i JYSK

Kåret som Årets Butik i Danmark

Af
Søren Andersen

GRENAA Grenaa har den bedste JYSK-butik i hele Danmark.

Det blev synligt fredag middag, da et stort banner med budskabet blev hængt op på bygningen og konfettikanonen blev fyret af inde i butikken, hvor koncernens danske ledelse var på besøg for at skåle i et glas med bobler.

Der er 108 danske JYSK-butikker, og de måles på elementer som kundeservice, omsætning og drift - og her skilte Grenaa sig altså positivt ud i år. På de næste pladser kom Randers Syd og Horsens, som også fik besøg af landeledelsen fredag.

Men kun Grenaa kunne fejres som vinder, og det betød en bonus på 3000 kroner til hver enkelt medarbejder, og flokken får samlet 8000 til at holde en fest for, ligesom de fremover kan sove med den bedste dyne og den bedste pude fra JYSK-sortimentet.

Julefesten aflyst

Kåringen som årets butik plejer at finde sted til den store julefest, som holdes i JYSK-koncernen, men den er i år afløst på grund af corona.

Butikschef i Grenaa er Martin Skovmand, der også er udlært her. Han roser mandskabet, som tæller seks på heltid og tre på deltid for et godt holdarbejde, hvor man hver dag arbejder på at gøre det bedre end dagen før.

"Vi joker dagligt med, at vi har blåt blod i årerne," siger han og henviser ikke til adelig opvækst men til koncernfarven.

Grenaa-butikken har som mål at blive den første butik nogensinde, som vinder titlen som årets butik to år i træk.

Publiceret 20 November 2020 16:05