Borgmester Jan Petersen t.v. var med til at markere første spadestik i Åbyen til B45-boligprojektet tidligere på sommeren sammen med Klaus Allermann fra Aalsrode Tømrerfirma.

Borgmester Jan Petersen t.v. var med til at markere første spadestik i Åbyen til B45-boligprojektet tidligere på sommeren sammen med Klaus Allermann fra Aalsrode Tømrerfirma. Foto: Søren Andersen

Borgmester lover hjælp efter konkurs

Norddjurs Kommunes borgmester Jan Petersen beklager konkursbegæringen i Aalsrode Tømrerfirma

Af
Søren Andersen

NORDDJURS Et farvel til en velrenommeret virksomhed i Norddjurs. Nyheden om konkursbegæringen af Aalsrode Tømrerfirmaet A/S i Grenaa torsdag gjorde i Norddjurs Kommune indtryk. Der er nemlig ikke kun tale om en velrenommeret virksomhed og arbejdsplads, men også om en af frontløberne i kommunens erhvervsliv og lokalmiljø, hedder det i indledningen til en pressemeddelelse fra kommunen i anledning af konkursen.

"Det er med stor beklagelse, at et hæderkronet lokalt firma, som Aalsrode Tømrerfirmaet A/S er, har indgivet konkursbegæring. De har igennem mange år været en større aktiv spiller indenfor kommunens erhvervsliv og foreningsliv og har derudover bidraget med over 100 arbejdspladser. Så når en virksomhed af den størrelse lukker, har det selvfølgelig betydning for lokalsamfundet. Som kommune vil vi hjælpe i den situation, firmaet står i, og helt konkret er vi lige nu i dialog med dem omkring vores samarbejdsprojekter samt ansatte i virksomheden, som måtte blive berørt af konkursbegæringen," siger borgmester Jan Petersen, (S).

Konkret er Jobcentret klar til at rykke ud, og er i kontakt med virksomheden og de relevante arbejdsløshedskasser. Der vil blive sat ind over et bredt felt, da konkursbegæring kommer til at berøre manges jobsituation, oplyser kommunen.

På Facebook kunne man umiddelbart efter nyheden se byggefirmaer i området efterlyse arbejdskraft og der gik da heller ikke lang tid før de første ansættelseskontrakter var skrevet.

Publiceret 30 October 2020 15:20