Vivild Håndbold Starz er blandt de tidligere års modtagere af Handicapprisen. Arkivfoto

Vivild Håndbold Starz er blandt de tidligere års modtagere af Handicapprisen. Arkivfoto

Årets Handicappris: Hvem skal indstilles?

Af
Simon Carlson

Handicaprådet i Norddjurs Kommune gør opmærksom på, at Årets Handicappris snart skal uddeles, og det er derfor ved at være til at indstille personer, firmaer eller foreninger til prisen .

Vi er af den opfattelse, at der er rigtig mange, der gør en stor indsats for at give livet mere indhold for de handicappede. Peter Hjulmand, formand for Handicaprådet i Norddjurs Kommune

Der er let at indstille på Norddjurs Kommunes hjemmeside, hvor der ligger en formular klar til brug.

Den findes her: Årets Handicappris i Norddjurs Kommune

Med prisen følger et diplom og 5000 kroner, og Handicaprådets formand Peter Hjulmand håber på mange indstillinger, der også er en anerkendelse af det store arbejde, der udføres på handicapområdet.

"Vi er af den opfattelse, at der er rigtig mange, der gør en stor indsats for at give livet mere indhold for de handicappede. Vi vil også gøre opmærksom på, at arbejdsplader, og firmaer har stor mulighed for at få prisen. Eksempelvis er der virksomheder, som opretter stillinger med særlige vilkår, så det er muligt for målgruppen at blive tilknyttet arbejdsmarkedet," fortæller Peter Hjulmand.

Der er frist for at indstille til Årets Handicappris 31. oktober 2020.

Fakta

Handicapprisen

Norddjurs Kommune stiftede i 2010 en handicappris, der én gang om året uddeles til den eller de, som har ydet en særlig indsats for borgere med handicap i Norddjurs Kommune.

Handicapprisen gives således til en enkeltperson, en virksomhed, en institution, en forening eller en organisation, der har ydet en særlig indsats til gavn for borgere med handicap bosat i Norddjurs Kommune.

Publiceret 28 October 2020 12:30