Der blev også budt på live-musik undervejs. Privatfoto

Der blev også budt på live-musik undervejs. Privatfoto

To unikke events satte Auning på landkortet i efterårsferien

Flere end 200 besøgte 'Tidsmaskinen'

Af
John Pedersen

AUNING "Tusind tak til alle, der har båret og støttet, fortalt og besøgt. Uden alle dem, var dette vanvittige projekt aldrig blevet til noget".

Det er ordene fra Christian Eiming, manden bag den aldeles spektakulære event med hele to gange escape-rum i Auning i skolernes efterårsferie.

Stor begejstring

De to events - "Den russiske turist" ved Den Bette Hus og "Tidsmaskinen" i den forladte KIWI-bygning på Mølletorvet, tog mange med en stormende begejstring og der kunne langt hen meldes alt udsolgt.

"Folk er kommet med en masse positive tilbagemeldinger og de 15 frivillige, vi har haft på scenen, har haft en fest med at drille publikum. Firmaet PSAL fra Henring, der har udlånt en masse udstyr, har også været rigtigt begejstrede for den modtagelse, som "Tidsmaskinen" har fået.

Byens butikker med

Den ret så imponerende opbygning af "Tidsmaskinen" blev gjort levende af et tæt samarbejde mellem firmaet EscapeHome ved Christian Eiming fra Auning og en række event-teknikere fra hele landet.

På vejen gennen labyrinten og frem til

På vejen gennen labyrinten og frem til "Tidsmaskinen", hvor tiden skulle skrues tilbage til 2020 - før bomben faldt - var der masser af dramatiske effekter lagt ind. Privatfoto

"De har nydt at få lov til at udfolde sig kreativt igen efter den ufrivillige corona-pause", fortæller Christian Eiming.

Alle har de arbejdet gratis på projektet.

"Mange af byens butikker har doneret eller lånt ting og sager ud til "Tidsmaskinen" og det har været med til at skabe den verden, som mere end 200 mennesker har oplevet på tætteste hold".

Klar til næste gang

Nu hvor det hele er slut for denne gang stiller eventmageren fra Auning spørgsmålet:

"Hvornår kan man opleve noget lignende igen. Nu pakker vi ned for denne gang og så kan man aldrig vide, hvor vi dukker op. Hvis der er nogen, der står med et tomt butikslokale eller et tomt hus, som de gerne vil have liv i - for en kortere periode, så skal de bare kontakte os. Vi er klar med ideer og udstyr. Og vi elsker at underholde folk med special-designede events".

Publiceret 20 October 2020 15:30