Jannik Falhof i Aabyroad-studiet, hvor det nye album er indspillet.

Jannik Falhof i Aabyroad-studiet, hvor det nye album er indspillet. Pressebillede

Grenaa-læge udgiver album

Jannik Falhof fra Lægefællesskabet i Grenaa er nu pladeaktuel

Af
Søren Andersen

GRENAA Albummet “Scratches in the Surface” med projektet thedreams er udkommet nu her i starten af oktober. Dermed, er det en drøm der går i opfyldelse for Jannik Falhof, der til daglig er læge og medejer af Lægefællesskabet i Grenaa.

"Nå man gennem mange år har komponeret og har haft en drøm om at udgive musik, er det meget forløsende endelig at stå med den færdige plade i hånden," siger Jannik Falhof i en pressemeddelelse.

Han har haft tre måneders orlov fra lægejobbet i Grenaa for at kunne indspille albummet i Aabyroad studiet i Aarhus. Med sig på pladen har han nogle stærke musikalske kræfter, med Dennis Ahlgren (Tina Dickow mfl) i spidsen, som også har produceret pladen. Desuden medvirker Palle Hjorth (Peter Sommer mfl) på orgel, Peter Dombernowski (Michael Falch mfl) på trommer og Marianne Lewandowsky (Tina Dickow mfl) på kor.

Albummet har sit musikalske fodfæste i 70'rnes harmoniske symfoniske stil, så det er 10 numre med fokus på vellyd og den gode sang.

"Jeg har så længe jeg kan huske hørt ELO, Wings, Simon and Garfunkel, Chicago og den slags meget velklingende musik, så det har blandt andet været den slags musik, der har inspireret mig," siger Jannik Falhof.

"Og jeg synes, at vi med Dennis som producer har fået lavet et rigtig fint album, der har den gode sang i centrum, og som samtidig er en moderne lydproduktion."

Pladen er på en måde en helhed, som glider fra det ene nummer over i det andet – og handler om processen fra ungdommen naivitet og glæde, til de mere dystre og tunge sider ved livet.

"“Det er sider ved livet, man jo ser som læge. Den ender lidt trist, men heldigvis harmonisk," siger Jannik Falhof.

Udover at udkomme på alle streamingtjenesterne, er den at finde som vinyl, på CD og som en CD-deluxe fotobog med fotos af Lasse Hoile, som er en verdenskendt fotograf indenfor prog rock genren.

Publiceret 12 October 2020 11:39