Claus Laursen har åbnet sit kontor på en af de absolut bedste lokaliteter i Auning. Privatfoto

Claus Laursen har åbnet sit kontor på en af de absolut bedste lokaliteter i Auning. Privatfoto

Ny mægler indtager Auning

Den nye RealMægler har åbnet butik centralt beliggende på Centervej

Af
John Pedersen

AUNING "RealMæglerne" er nu til stede i Auning og det på byens måske bedste lokation på Centervej lige midt mellem SuperBrugsen, apoteket og sundhedshuset.

Bedre placering får man ganske enkelt ikke i centerbyen Auning. Adressen er Centervej 4A, stuen til venstre.

Det er et kendt ansigt i bybilledet og lokalområdet, Claus Laursen, der har åbnet sin boligbutik med Realmæglernes velkendte logo, der pryder vinduerne på to sider og derfor er ekstra synlige.

18 års erfaring

Med 18 år i branchen har Claus masser af erfaring og ekspertise udi boligbranchen.

Og gennem alle årene har det været med det geografiske udgangspunkt på Djursland og i meget vid udtsrækning fra Auning og omegn.

Kontoret på Centervej er allerede åbnet, men vil først blive officelt markeret med en "ekstra reception", når corona-situationen er en smule mere afklaret og der ikke er så mange begrænsninger på at forsamles.

Altid i Auning og omegn

Claus kommer fra BoligOne, hvor han var i tre år.

Tidligere har han arbejdet med at sælge boliger, først hos John Frandsen i hele ni år og siden seks år hos Nybolig inden han blev selvstændig hos BoligOne.

"Jeg har altid været i Auning, når jeg har været i butik. Jeg var med til at åbne John Frandsen i Auning".

Claus Laursen har siden 2004 boet i Nørager, hvor han også er involveret i det lokale foreningsliv. Han er med i Nørager Boldklub og sidder i haludvalget.

Han ser det som en stor styrke, netop det at have den lokale indsigt i det område, hvor han skal servicere sine kunder.

Oprindelig er Claus fra Hørning ved Assentoft, altså endnu en brik i hans brede lokalkendskab.

"Jeg har mange samarbejdspartnere. Jeg kommer rigtigt mange steder og har altid interesseret mig for lokale forhold og mulighederne for at skabe udvikling, der gavner os alle", forklarer Claus Laursen, der en en flittig gæst på de lokale fodboldstadions eller i hallerne, når der spilles håndbold. Den nye Realmægler med base i Auning har hele Djursland som sit område men med særlig fokus på hele Norddjurs og dele af Syddjurs som Mørke, Lime, Kolind og områderne ger omkring.

Og har han kunder, der gerne vil høre lidt mere detaljeret om skole- og foreningsforhold, ja så er Claus leveringsdygtig ud fra sit store lokale kendskab og netværk, der er meget bredt funderet.

Sælger i egen baghave

"Det betyder meget for køberne, at de ved hvad et lokalomåde har at byde ind med. Jeg lever her jo og lever så at sige af at sælger boliger i min egen baghave", lyder det fra Claus Laursen, der udover sit store lokalkendskab også har en stor naturlig, personlig interesse i området og dets muligheder. Fra sit nye domicil i hjørnekontoret med hele seks udstillingsvinduer ud til det centerområdet, er Claus nu klar til at betjene kunder og det både hvad angår sommerhuse og almindelige helårsboliger.

Mangler sommerhuse

Den aktuelle situation på boligmarkedet betegner Claus Laursen som på alle måder ganske tilfredsstillende.

"Det er rigtig positivt.Sommerhussalget har været helt forrygende . Det er svært at få sommerhuse til salg: Dem der har dem, de vil ikke sælge som situationen er og dem der ikke har et sommerhus, de vil gerne købe et".

Den nye Realmægler i Auning søger akut sommerhuse på hele Djursland til sit salgskatalog.

"Helårsmarkedet er også helt fornuftigt. Det går rigtig godt, så jeg har ikke noget at brokke mig over. Det er gået helt modsat som det mange frygtede i de her corona-tider", konstaterer en glad og tilfreds Claus Laursen.

Publiceret 10 September 2020 11:30