Debat: Vores udsigt er til salg

Af
Anita Gunderson

Slettenvej 11, Fannerup

DEBAT Kære Norddjurs.

Vores udsigt er til salg og vi drømmer om nye naboer med legekammerater til vores unger. Da vi flyttede hertil var det med ro i sindet. Vores kommende børn kunne gå i skole i Ørum helt til 9. klasse. Dette valgte vi over Toubroskolen, som ellers var tættere på os i Fannerup, men kun går til 6. klasse.

Vi sendte først et, så to og nu tre børn glade afsted i skole. Alt var godt. Men, så lukkede I vores overbygning, og sendte os i dilemma. Folkeskolen eller Friskolen. Vi valgte folkeskolen. Valgte vi forkert?

Nu lukker I vores skole. Okay, hvad gør vi nu. Kigger vi mod Syd? Kolind Centralskole ligger tættere på end Glesborg, som I nu tilbyder os. Endda til 9.klasse.

Men Norddjurs, vores hjerte banker i nord. Vi vil vores kommune, med alt hvad den har budt os. Vil I os? Så giv os i overbygningen tilbage i midten. Lad os samles i Glesborg, lad os gøre det godt igen.

Der er to huse til salg på vores vej. Gør dem attraktive.

Vis at I vil os, der vil jer.

Skab tillid og udvikling. Vis ordentlighed og fællesskab.

Lad vores børn følges ad i skole. I midten. Hvor der er højt til himmelen og hvor man kan drømme og hvor vi er noget for hinanden.

Publiceret 10 September 2020 15:24