Fra teestedet på det nye hul 16 er der en fremragende udsigt udover de gamle teesteder og med Grenaa i baggrunden. der er blevet noget længere til flaget.

Fra teestedet på det nye hul 16 er der en fremragende udsigt udover de gamle teesteder og med Grenaa i baggrunden. der er blevet noget længere til flaget. Foto: Bjarne Sørensen

Nyt signaturhul i Grenaa Gofklub

"Havnehullet" er et resultat af nyt sponsorsamarbejde

Af
Søren Andersen

GRENAA På en dag med høj blå himmel og strålende solskin gik en mangeårig drøm i opfyldelse for Grenaa Golfklub, som kunne åbne et nyt par 4 hul - ”Havnehullet”, der kunne lyde som navnet på et værtshus tæt på det maritime, men altså er et golfhul.

”Havnehullet” er et resultat af et sponsorsamarbejde mellem Grenaa Havn A/S og Grenaa Golfklub. Dagen, hvor mere end 100 feststemte gæster var mødt frem, blev indledt af klubbens formand Anthony Bjerregaard, der holdt velkomsttalen, hvor han blandt andet takkede Grenaa Havn, for det gode samarbejde i forbindelse med etableringen af ”Havnehullet”. Dernæst takkede han alle greenkeeperne for et godt samarbejde. Formanden præsenterede herefter en collage af tilblivelsen af ”Havnehullet”, som blev modtaget af Henrik Carstensen fra Grenaa Havn A/S, som efterfølgende også udtrykte sin tak til Grenaa Golfklub for starten på et godt og konstruktivt samarbejde.Herefter gik havnedirektøren op på teestedet og med et ”bragende” drive, der landede lidt i venstre side i kanten af fairway til et kort indspil til green og et sikker par, blev ”Havnehullet” officielt erklæret for åbent.

Til selve indvielsen af hullet, havde klubben valgt tre medlemmer til at spille hullet, og denne trio bestod af klubbens ældste kvindelige medlem Paula Overgaard på 91 år, efterfulgt af Matteo Schneider en af klubbens mange talentfulde unge spillere, og endeligt havde klubben bedt vores professionelle træner Arild Townhill om at være sidste mand i denne trio.

Paula lagde ud med sit favoritvåben ”Driveren” midt på fairway, Matteo slog et 4 jern lidt til højre og Arild slog et 5 jern sikkert ud til 100 m mærket lidt til venstre på fairway.

Provokeret af formanden tog Arild dog herefter sin Driver og ”lagde” bolden med et velgennemført draw ca. 25 m kort af green til et lille chip og en ”givet” birdy.

Publiceret 06 September 2020 15:35