Formand for Nørre Djurs Hallen Christian Hinrichsen viser halinspektør Peter Schumachers iturevne opsigelse. Til højre Karoline Bergkvist Søgaard.

Formand for Nørre Djurs Hallen Christian Hinrichsen viser halinspektør Peter Schumachers iturevne opsigelse. Til højre Karoline Bergkvist Søgaard. Foto: Martin Schultz

Halinspektør river protest-opsigelse i stykker

Peter Schumacher fortsætter som halinspektør i Nørre Djurs Hallen efter politisk feberredning

Af
Martin Schultz

GLESBORG På et hastigt indkaldt borgermøde torsdag aften på beachvolleybanen ved Nørre Djurs Hallen i Glesborg tog halinspektør Peter Schumacher de mange fremmødte borgere med storm, da han demonstrativt rev sin opsigelse i fire stykker og gav den til sin bestyrelsesformand Christian Hinrichsen.

Peter Schumacher overraskede mange i idrætsmiljøet omkring Nørre Djurs Hallen, da han forleden indgav sin opsigelse i vrede og frustration over den ulige behandling af kommunens haller og halinspektørernes uens arbejdsvilkår.

Opsigelsen sendte chokbølger gennem idræts- og frivilligmiljøet omkring Nørre Djurs Hallen, og frivillig i Nørre Djurs HK Pernille Møgelvang Dohn tog initiativ til borgermødet torsdag aften til støtte for den afholdte halinspektør.

Men borgermødet tog en uventet drejning, da Peter Schumacher bekendtgjorde, at han rev sin opsigelse i stykker.

”Der har været en dialog med politikerne. Det har ført frem til en politisk enighed om, at der fremover bliver ens regler for driften af kommunens haller,” siger Peter Schumacher.

”Det har været en lang kamp. Men jeg har et drømmejob, og det var med blødende hjerte, at jeg sagde op. Hvis vi kunne løse problemerne, så ville jeg være med igen.”

Læs mere om borgermødet og halinspektørens kovending i Lokalavisen Norddjurs i næste uge.

Publiceret 10 July 2020 10:24