Børn og unge kan lære golfspillet nærmere at kende i sommerferien.

Børn og unge kan lære golfspillet nærmere at kende i sommerferien. Pressebillede

Golf for unge med kommunalt tilskud

Grenaa Golfklub tilbyder introduktion for 10-17-årige hele sommeren

Af
Søren Andersen

GRENAA Takket være en kommunal tilskudspulje til foreningslivet i Norddjurs på 300.000 kroner har Grenaa Golfklub søsat et sommertilbud til både piger og drenge i aldersgruppen 10 – 17 år.

Hvordan spiller man golf? Er det noget for mig? Er det svært? Hvad mon det koster?

Disse spørgsmål og sikkert mange flere kan man få svar på hvis du tilmelder dig et golfkursus, som afvikles på Grenaa Golfklubs bane i løbet af juli og august.

"Der var en kort frist for at søge fra 22.-26. juni, så der var ikke lang tid til koordinering, men vi arbejdede hurtigt med sagen og fik tislkud fra Norddjurs Kommune til aktiviteten," fortæller formand for Grenaa Golfklub, Anthony Bjerregaard.

Kurserne gennemføres hele juli måned tirsdag/onsdag og torsdag fra klokken 10.30 til 14.30 og gennemføres af klubbens professionelle træner Arild Townhill.

På kurset bliver de unge introduceret til golfspillets mange forskellige sider og udtryk og man prøver naturligvis også selv at spille på golfbanen.

Interesserede mødes i klubhuset på Vestermarken et kvarter før kurset starter. Golfkurserne afvikles enten tirsdag/onsdag eller torsdag i ugerne 28 – 32.

På kurset introduceres deltagerne til golfspillet af klubbens professionelle træner Arild Townhill som afvikler en ”Golfclinic” med følgende indhold: Introduktion til golfspillet, demonstration af spillets forskellige faser, spil på banen og lidt om regler og etikette på golfbanen.

Kurset har en varighed på cirka fire timer, og der vil under kurset blive serveret en mindre forfriskning til deltagerne i Golfcafeen.

Der kræves ikke noget af deltagerne ud over fornuftigt fodtøj og påklædning til dagens vejr. Klubben leverer det udstyr, der skal bruges på kurset.

Deltagerantal er makisimalt ti og minimum seks personer.

Publiceret 06 July 2020 14:46