Chief 1 giver koncert med band i Kulturhuset Pavillonen til oktober.

Chief 1 giver koncert med band i Kulturhuset Pavillonen til oktober. Pressebillede

Chief 1 med band i Pavillonen

Koncert til oktober i Kulturhuset

Af
Søren Andersen

GRENAA Han startede karrieren i Rockers By Choice på Amager og er nu for alvor trådt i karakter som solist, efter mange år, hvor han stod bag rigtigt mange danske artister som producer og sangskriver. Blandt andet for Kim Larsen, Johnny Madsen og Michael Learns To Rock.

8. oktober kan Chief 1 - af sine forældre kendt som Lars Pedersen - opleves med band i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa. Hans far, Jan Pedersen, var i mange år trommeslager i The Clifters, så musikinteressen er ikke fra fremmede.

Danmark oplevede ham for alvor slå sig ud som sanger i TV2’s “Toppen af poppen“, hvor hans fortolkninger blev den helt store overraskelse i dette års udgave. Især versionen af Medina’s “Synd for dig“ blev et kæmpehit hos seerne og blev den mest omtalte på TV2´s Facebook side.

Sidste år udgav Chief 1 duetten med Thomas Buttenschøn “Alt er godt“. Singlen blev et vaske ægte kæmpehit og blev ydermere kåret af P4’s lyttere til årets sommerhit 2019. Nu drager Chief 1 på sin første rigtigt store turne, som han kalder “Alt er godt” Tour.

Med sit specielt håndplukkede fem mands band bliver publikum ført igennem en intens koncert hvor alt står på spil. Chief fortæller og synger om et 30-årigt liv i dansk musik, om succes, nedture, mørke og lys, kærlighed og lykke og om at det aldrig er for sent at følge sine drømme og håb.

Sange som “Sommernætter”, “Man skal dø lidt (før man finder vej)”, “Engel”, “Alt er godt”, fortolkningerne fra Toppen af Poppen og meget mere er på spillelisten, når Chief 1 og hans band går på scenen.

Forsalget starter 8. juli klokken 10.

Publiceret 05 July 2020 00:00