Frederik Brandstrup er direktør og medejer af Grenaa Hydraulik.

Frederik Brandstrup er direktør og medejer af Grenaa Hydraulik. Pressebillede

35 år med Grenaa Hydraulik

Arbejdsopgaverne er skiftet over årene

Af
Søren Andersen

GRENAA Forleden kunne Grenaa Hydraulik fejre 35 år jubilæum. Firmaet blev stiftet af Ole Hornsyld og Lars Rasmussen tilbage i 1985. De kom begge fra Brdr. Jensens Skibsværft på Grenaa Havn.

Forretningen var dengang baseret på renovering af fiskernes og landmændenes hydrauliske anlæg og service i form af olieskift salg af komponenter til hydraulik.

På jubilæumsdagen ser Frederik Høgh Brandstrup, administrerende direktør på Grenaa Aarhus Hydraulik lyst på fremtiden.

"Udviklingen hos Grenaa Hydraulik er gået i retning af industrien og søfarten. I 2014 åbnede vi forretning i Aarhus med henblik på at kunne servicere vores kunder i Aarhusområdet bedre og hurtigere. Det har vist sig at være en succes at komme tættere på Aarhuskunderne. Mange kunder har brug for meget hurtig levering eller ønsker muligheden for selv at køre forbi butikken og hente de komponenter, de mangler. Derfor er beliggenheden en væsentlig faktor," siger Frederik Brandstrup.

Tilbage i 2016-18 havde Grenaa Havn olieriggen Maersk Inspirer liggende ved kaj. Det gav dengang en del renoveringsarbejde til Grenaa Hydraulik. At der lige nu ligger to olierigge i havnen er med til at få smilet frem på Frederik Brandstrups læber. det kan kaste nye opgaver af sig.

I dag er der 17 medarbejdere fordelt på lokationerne i Grenaa og Aarhus.

Esben Møller fra HSM Industri har været ejer af virksomheden siden 1996 og Frederik Høgh Brandstrup blev medejer i 2011.

Publiceret 03 July 2020 14:58