Der bliver ingen koncert med stribevis af bands på Tangkær den sidste torsdag i august, Foto: Tangkær

Der bliver ingen koncert med stribevis af bands på Tangkær den sidste torsdag i august, Foto: Tangkær

"Tangrock og Motion" i Ørsted er corona-aflyst

Ingen musik eller motion på Tangkær den sidste torsdag i august

Af
John Pedersen

ØRSTED "Der er desværre ingen vej udenom. Vi har måttet aflyse årets udgave af "Tangrock- og Motion", der ellers altid finder sted den sidste torsdag i august,

Meldingen kommer fra aktivitetsmedarbejder på Tangkær Lars-Erik Quortrup, der er idemanden bag den populære musik- og motionesvent, som de sidste mange år har været en tilbagevendende begivenhed på aktivitetskalenderen på regionens bosted Tangkær i Ørsted.

Event med vokseværk

Og det har været med stigende antal udenbys deltagelse, både på musikfronten med mange spændende bands, men også med gæster, der er kommet til i store busser.

Samtidig er Tangrock- og Motion over årene slået igennem som en begivenhed, der også tiltrækker mange lokale som enten er med på dele af motionsprogrammet eller blot kommer for at hygge sig i godt selskab.

Måske - måske ikke

"Vi havde håbet at kunne afvikle Tangrock- og Motion, da det jo ligger sent i august. Men desværre er det alt for usikkert at arrangere en festival af denne størrelse på grund af risikoen for corona-smitte, ligesom der stadig er en del usikkerhed om hvilke krav der stilles til forsamlinger, da antallet jo hurtigt kan ændres i nedadgående retning, hvis der sker stigning i sygdomstallet", konstaterer Lars-Erik Quortrup, der arbejder lidt på måske at kunne byde ind med mindre alternative events, der dog først kan komme på tale langt senere hen på året.

Men det endnu alt for tidligt at sige noget konkret om det bliver muligt.

Publiceret 26 June 2020 08:41