Nuværende direktør i Sparekassen Djursland Peter Lading Sørensen bliver administrerende direktør i den nye sparekasse. Pressefoto

Nuværende direktør i Sparekassen Djursland Peter Lading Sørensen bliver administrerende direktør i den nye sparekasse. Pressefoto

Sparekassen Djursland lægges sammen med Langå Sparekasse

Bestyrelserne i Langå Sparekasse og Sparekassen Djursland har besluttet at foreslå en sammenlægning af de to sparekasser. Det skriver Sparekassen Djursland og Langå Sparekasse i en fælles pressemeddelelse.

Heri kalder bestyrelsesformændene i Sparekassen Djursland og Langå Sparekasse - Pernille Amstrup Bønløkke og Michael Kirkebæk Andreasen sammenlægningen for ”en fornuftig beslutning”.

”Vi har i dag to solide sparekasser, som søger sammen, fordi det efter vores opfattelser giver de bedste fremtidige vilkår for fortsat at være en stærk lokal sparekasse i et udvidet område fra Grenaa i øst til Langå i vest”.

Filialer fortsætter

De to sparekasser har derfor besluttet at søge myndighederne om tilladelse til at blive sammenlagt under det fremtidige navn Sparekassen Djursland og med hovedsædet placeret i Langå.

Kunderne får glæde af sammenlægningen Kunderne i Langå Sparekasse og Sparekassen Djursland vil fortsat møde de kunderådgivere, som de kender. Alle nuværende kundeafdelinger i de to sparekasser fortsætter uændret ligesom alle medarbejdere tilbydes job i den nye sparekasse.

Direktører fortsætter

De to direktører fortsætter i den nye sparekasse med nuværende direktør i Sparekassen Djursland Peter Lading Sørensen som adm. direktør og primært ansvar for alle interne afdelinger og Ole Bonde fra Langå Sparekasse som vicedirektør med ansvar for alle privatkundeafdelinger og den centrale erhvervsafdeling.

”Vi glæder os til at byde såvel kunder som medarbejdere velkomne i den nye Sparekasse” udtaler nuværende direktør i Sparekassen Djursland Peter Lading Sørensen og nuværende direktør i Langå Sparekasse Ole Bonde.

Små ændringer

Begge sparekasser bruger samme datacentral, og det gør at kunderne kommer til at mærke meget lidt til sammenlægningen. Kunderne i Langå Sparekasse vil senere skulle have udskiftet deres betalingskort ligesom netbankløsningen fremover vil skulle findes på den fremtidige fælles hjemmeside.

Alle praktiske forhold for kunderne kan findes på begge sparekassers hjemmesider under ”FAQ”.

Sammenlægningen skal godkendes af begge Sparekassers repræsentantskaber og de offentlige myndigheder i løbet af de kommende måneder.

SC

Publiceret 25 June 2020 09:26