Kylling & Co genåbner i Kannikegade i Grenaa.

Kylling & Co genåbner i Kannikegade i Grenaa.

Kylling & Co Grenaa genåbner med ny ejer

Grenaa I morgen torsdag d. 25. juni genåbner Kylling & Co i Grenaa med en ny ejer efter at have været lukket siden marts. Det bliver den lokale Anne Sofie Pedersen, der skal stå i spidsen for butikken, der de seneste måneder har gennemgået en omfattende modernisering.

Udover den velkendte salatbar, sandwich og grill-kyllinger, kan butikken på Kannikegade 30 nemlig også tilfredsstille de ishungrende i en helt ny isbar med softice og gammeldags isvafler, ligesom der bliver mulighed for at købe grill-selv mad, som kan grilles i gårdhaven. Det skriver Kylling & Co i en pressemeddelelse.

“Hele gårdhaven er blevet moderniseret og lavet meget lækker – de nye ejere har virkelig gjort meget for, at det skal være et hyggeligt sted at komme. Alt personalet har desuden været på træning de sidste uger i kædens butik i Ikast, så de står fuldstændig klar til at yde den bedste service for butikkens kunder,” lyder det fra direktør i Kylling & Co Claus Jensen i pressemeddelelsen.

Lokal ejer

Den nye ejer, Anne Sofie Pedersen er bosat i Grenaa og kendt med detail, og det glæder direktøren, at et lokalt ansigt har valgt at stå i spidsen for butikken.

“ Vi er rigtig glade for, at vi kan åbne Kylling & Co Grenaa igen, og vi er ikke mindst glade for, at det er en lokal, som bliver franchisetager. Jeg er helt sikker på, at Anne Sofie bliver en kæmpe succes. Både fordi hun har stor livserfaring og er vant til at have med kunder og kundeservice at gøre, men også fordi hun har det gå-på-mod og ildsjæl, som vi søger hos Kylling & Co,” udtaler Claus Jensen.

Den nye franchisetager, Anne Sofie Pedersen, glæder sig også meget til at tage hul på et nyt kapitel i karrieren.

“Jeg kommer fra en lidt anden baggrund og trængte til at prøve noget andet og få nye udfordringer. Så da jeg blev præsenteret for Kylling & Co, så jeg bare nogle rigtig gode muligheder i konceptet. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og kunne få god, sund fast food til byen igen, og derudover glæder jeg mig også til at skabe rammerne for en god arbejdsplads for byens unge mennesker,” fortæller Anne Sofie Pedersen.

Kylling & Co Grenaa åbner i Kannikegade 30 i morgen torsdag d. 25. juni klokken 11.

SC

Publiceret 24 June 2020 10:30