40 års jubilæum

NAVNE Specialkonsulent John Mikkelsen, Grenaa, kunne tirsdag 23. juni fejre sit 40-års jubilæum i Terma Aerostructures i Grenaa.

John Mikkelsen blev i 1980 ansat på lageret hos det daværende Per Udsen Co. Aircraft Industry A/S, nu Terma. Otte år senere blev han udnævnt til lagerchef med ansvar for varemodtagelse, lagerfunktioner og intern/ekstern transport. I 1996 blev han også kvalitetsansvarlig for varemodtagelse.

John har bidraget aktivt til en kæmpe udvikling indenfor forsendelse, lager og logistik i Terma. Han har været med til at indføre nye logistiksystemer og har styret leverandører med sikker hånd.

Han var indbegrebet af en rigtig lagerforvalter. Var punktlig og struktureret og satte en krævende standard for sine medarbejdere.

I 2015 skiftede han arbejdsområde og blev tilknyttet Contineous Improvement-afdelingen som specialist på områder som forbedringer, udvikling og sikkerhed i og omkring produktionen.

I fritiden er fodbold den store interesse. I mange år var John selv aktiv på banen og trænede sideløbende en række ungdomshold. Nu bliver de spændende kampe fulgt på skærmen i hjemmet på Vintergækvej.

Haven er hans anden store passion. I dag kan han sammen med hustruen Karin nyde den skønneste have med store rhododendron, klippede træer og masser af sten til at fuldende havegange og afgrænsninger.

Familie betyder rigtig meget for ham. Især de små børnebørn giver glæde i hverdagen.

John er venlighed selv og meget respekteret som medarbejder og kollega. Han er altid hjælpsom og han øser gerne af sin viden og erfaring, som mange i Terma nyder godt af.

Publiceret 21 June 2020 10:00