Oversigt over mobile teststeder.

Oversigt over mobile teststeder. Illustration: Region Midtjylland

Nu kan du blive coronatestet i Grenaa

Region Midtjylland åbner nu op for, at du kan blive coronatestet i andre byer end Aarhus, Viborg og Herning.

Med start i dag og i morgen kan borgerne i Region Midtjylland også blive testet på det lokale hospital/sundhedshus i Randers, Grenaa, Skanderborg, Horsens, Holstebro, Skive, Ringkøbing og Lemvig.

I Grenaa er der i lige uger åbent for test mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 13-15. I ulige uger er der åbent tirsdag, torsdag og lørdag klokken 13-15.

I Skanderborg er der åbent i lige uger tirsdag, torsdag og lørdag klokken 9-11. I ulige uger er åbningstiden mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 9-11.

Tilbuddet om at blive testet gælder udelukkende raske patienter. Personer med Covid-19-symptomer som feber, tør hoste og træthed skal fortsat kontakte egen læge og må ikke møde op.

Udover de nye faste test-steder vil der i sommertiden også dukke tilbud op om en Covid-podning op forskellige andre steder, hvor der færdes mange mennesker. Det gælder også steder, hvor der er direkte kontakt til udlandet som for eksempel på Grenaa Havn, hvorfra der er forbindelse til Sverige.

Når der igen bliver udlandstrafik til og fra Aarhus Lufthavn, vil man også kunne møde testenhederne der, oplyser regionen i en pressemeddelse.

Adresser og åbningstider ligger sammen med øvrig information på regionens hjemmeside.

jr

Publiceret 19 June 2020 10:58