Heidi her med den obligatoriske

Heidi her med den obligatoriske "Madam Blå" med den hyggelige have til udeservering i bedste sydlanske stil i baggrunden Foto: John Pedersen

"Madam Blå" genopstår i Fjellerup

Heidi, der også driver "Cafe Bondepigen" i Auning, er klar til at åbne lørdag 27. juni og udvide sine aktiviteter på Djursland

Af
John Pedersen

FJELLERUP Der er gået lige godt og vel to år, siden Heidi Borum Oberneuwirther åbnede "Café Bondepigen" i centerområdet i Auning.

Nu er Heidi godt på vej til at udvide med endnu et spisested på Djursland.

Adressen er Fjellerup Bygade 24, hvor "Restaurant Madam Blå" er klar til at lokke både sommerlandets turister på Nordkysten af Djursland - og de mange lokale med hang til god mad og et menukort, der er baseret på kvalitet hele vejen, gerne med lokale råvarer og med retter, der er lavet helt fra bunden af.

I forbindelse med åbnings-weekenden holdes der også åbent til frokost og det bliver blandt andet med gode tilbud i smørrebrød, men ikkesmørrebrød i traditionel forstand men med et pift. Og så skal der natuligvis både en øl on snaps på bordet.

Spisested i 13 år

Fjellerup Bygade 24 har i omkring 13 år haft et lille, hyggelig spisested, som har været godt besøgt gennem årene.

Spisestedet kørte dengang med et skiftende tilbud om en tre-retters daglig menu men uden et egentligt menukort.

For halvandet års tid siden lukkede "Madam Blå" efter den ene halvdel af værtsparret gennem omkring 13 år døde.

Og siden da har ejendommen været udbudt på markedet.

Gårdhave i sydlig stil

"Jeg har kigget på stedet et par gange nede fra vejen, mens vi har boet i vores sommerhus her ude ved Fjellerup. Og fik så den ide, at der måske også var kunder til mad, som ikke var fast-food. Da jeg fra "Cafe Bondepigen" så begyndte at reklamere med, at vi også kunne levere til Fjellerup-området, så fik vi rigtigt mange bestillinger. Og da jeg så fik set den utroligt flotte gårdhave i bedste sydeuropæiske stil med fine vinranker, der kommer til at sno sig,, så sagde det bare bummelum. Og nu er vi så klar til at åbne Madam Blå lørdag 27. juni. Og vi har allerede de første bordbestillinger inde".

Heidi understreger, at det med "Madam Blå" var her-og-nu. Noget der skulle prøves, da det var en mulighed, der ikke bare kunne vente.

"Restautant Madam Blå" på Fjellerup Bygade 24 åbner lørdag 27. juni. Foto: John Pedersen

"Madam Blå" bliver med et bredt a´la-carte menukort. Det bliver efter konceptet "fra Korsbæk til Fjellerup" med lokal madkunst. Vi får også lidt "mormor-mad", men med et løft. Der kommer natuligvis også fisk ind over. Det skal der være her, hvor vi nærmest kan dufte vandet. Og naturligvis med vores "stjerneskud" fast på kortet"-

Lokale leverandører

Der er allerede ansat en kok på fuld tid til at stå for køkken regionerne og de mange snakke om planlægning af menu, råvarer og lignende er godt i gang.

Heidi Borum Oberneuwirther også ved at finde flere lokale leverandører, der kan levere til det omfattede a´la carte-menu-kort i "Madam Blå".

Brødet bliver naturligvis bagt i huset.

"Alt er hjemmelavet helt fra bunden af i alle de tilfælde, hvor det giver god mening. Og selvfølgelig sylter vi sel. ligesom vi rører vores mayoer selv", forklarer Heidi, der nu må finde id af hvornår hun så er "Bondepigen" og hvornår hun er "Madam Blå".

For Heidi Oberneuwirther og "Cafe Bondepigen" har corona-tiden givet et løft i omsætningen, da en del fandt ud af, at her kunne man også få leveret kvalitetsmad som take-away.

Heidi både her-og-der

Når hun skal til at drive forretning både i Auning og Fjellerup, så bliver det naturligvis med personlig tilstedeværelse begge steder.

"De 24 timer i døgnet skal jo række. Planen er, at jeg tager ud og åbner Bondepigen i Auning hver dag og fortsætter så til omkring klokken 14, hvor en af de unge over 18 år, der må tage en lukkevagt tager over. Så fortsætter jeg til Fjellerup og er klar til at åbne her klokken 17".

Lukket om mandagen

Der bliver åbent, både i Auning og i Fjellerup, alle ugens dage med undtagelse af mandag.

"Madam Blå" får åbent de seks dage om aftenen og viser der sig at være efterspørgsel efter frokost-åbent, så kan det senere komme på tale-

Man kan naturligvis også bestille plads til selskaber. receptioner og lignende.

Publiceret 12 June 2020 11:30