Debat: Vi er kede af at undvære gademusikken

Af
Poul Rønholt

Styregruppen bag Grenaa Mademusiker Festival

DEBAT Som alle andre festivals rammes Grenaa Gademusiker Festival af forsamlingsforbuddet som følge af Covid-19. Derfor bliver der ikke i år en gadefestival i Grenaa, som vi har lært den at kende gennem de sidste år.

Grenaa Gademusiker Festival er gennem de sidste fem år vokset til en væsentlig begivenhed for Norddjurs Kommune og for vort musiske fællesskab, så derfor er vi selvfølgelig kede af ikke at kunne afvikle begivenheden i år.

Vi har imidlertid lavet en aftale med Norddjurs Kommune, som giver os mulighed for at forberede et brag af en Grenaa Gademusiker Festival i 2021. Men aftalen åbner også for, at 2020 ikke blir et år helt uden besøg af gademusikanter. Således undersøger vi mulighederne for mindre lokale musik-arrangementer flere steder i kommunen i 2020.

Vi arbejder med en ide om, at når vi nu ikke kan samles om gademusikanterne på de små scener på gaderne og Torvet, så kunne vi måske i år vende den om og lade gademusikanterne opsøge kommunens borgere. Vi skal nok orientere jer, når vi er klar med konkrete planer.

Vi er glade for den støtte I har givet os gennem årene, og som har gjort Grenaa Gademusiker Festival mulig at afvikle.

Publiceret 12 June 2020 13:15