Når Tvis Køkkener forlader Trekanten i Grenaa til september, er det slut med at hente inspiration til et nyt køkken i en lokal køkkenbutik i byen.

Når Tvis Køkkener forlader Trekanten i Grenaa til september, er det slut med at hente inspiration til et nyt køkken i en lokal køkkenbutik i byen. Foto: Søren Andersen

Sidste køkkenfirma i Grenaa lukker

Tvis Køkkener forlader også Grenaa

Af
Søren Andersen

GRENAA Først forsvandt køkkenfirmaet Designa fra Grenaa - og nu kan man også vinke farvel til Tvis Køkkener i byen. Dermed er der ikke flere køkkenbutikker tilbage i Grenaa, og den nærmeste mulighed vil fremover være i Trustrup.

Køkkenkoncernen præsenterer nyheden om lukningen i Grenaa som en sammenlægning med afdelingen i Aarhus.

"Tvis-butikkerne i Grenaa og Aarhus går sammen og bliver nu til én køkkenbutik, der vil servicere kunderne på Djursland fra den 550 kvadratmeter store Tvis Køkkener butik i Aarhus. Tvis Køkkener i Grenaa og Aarhus har netop indgået en aftale om en strategisk sammenlægning, og i den forbindelse lukkes køkkenbutikken i Grenaa," hedder det i en pressemeddelelse..

Samme service

Tvis Køkkener Aarhus forsikrer, at kunderne på Djursland i fremtiden kan forvente den samme gode service, som de altid har fået hos Tvis Køkkener. Tvis-butikken i Aarhus tilbyder således både uforpligtende møder og opmålinger hjemme hos kunderne på Djursland såvel som i Aarhus.

"Nu kan Tvis-kunderne på Djursland se frem til at kunne opleve en endnu større del af Tvis Køkkeners brede sortiment i den 550 kvadratmeter store og opdaterede butik i Tilst," lyder det i pressemeddelelsen.

Tvis Køkkener har produceret køkken-, bad- og garderobeløsninger i dansk kvalitet siden 1952 på egen fabrik i Tvis i Vestjylland og er derved en af Danmarks mest erfarne køkkenproducenter.

Slut til september

Fra 1. september kan man ikke længere besøge Tvis Køkkener i Grenaa, men man kan stadig møde et kendt ansigt fra køkkenbutikken i Grenaa hos Tvis Køkkener Aarhus. Som en del af sammenlægningen flytter en indretningskonsulent fra Tvis-butikken i Grenaa til Aarhus.

"Den lokale indretningskonsulent fra Grenaa-butikken skaber en lokal forankring, som giver Aarhus-butikken et stærkt bånd til deres kunder på Djursland," skriver man i pressemeddelelsen.

Publiceret 11 June 2020 14:12