Finn Christensen fylder 60 år.

Finn Christensen fylder 60 år. Foto: Søren Andersen

Finn kan man altid finde

Finn Christensen fylder 60 år

Af
Søren Andersen

NAVNE Hvis der er en i Grenaa, som udtrykket "et kendt ansigt i bybilledet" passer på - er det Finn Christensen, Violskrænten, som søndag 24. maj fylder 60 år.

Finn kan man altid finde, for han er aktiv som få og færdes meget vant alle steder i Grenaa. Gerne på cykel og et par indkøbsposer fyldt med gode sager til at forsøde tilværelsen.

Han er født og opvokset i Grenaa - som tvillingebror til Kjeld, som han til sin store sorg mistede i alt for tidlig en alder, men han har stadig to brødre i sin nære familie.

Gennem årene har Finn hjulpet til forskellige steder i Grenaa. Fejetjansen har han passet til UG blandt andet på Grenaa Stadion, på Søndenå Butikstorv og ved kiosker i byen.

Fodbold har altid været hans helt store interesse - og Grenaa IF er hans klub - og klubben, hvor han også selv har været aktiv omkring forskellige ungdomshold. FC Djursland følger han også gerne på tætteste hold, og falder der en pølse og en sodavand af på stadion, når der spilles, er han glad. Det piner ham, at besøgene på Randers Stadion ikke er så mange som tidligere, for først var det Randers Freja, der var favoritholdet, og i dag er det Randers FC. Så lufter han gerne både halstørklæde og kamptrøje i de rette farver.

Finn følger aktivt med i byens liv. Ved hvornår der åbner en ny butik og kender kampprogrammet i flere sportsgrene flere uger frem. Et lille spil på oddset holder han af - og hvem kan prale af at have vekslet en 10'er til 1300 kroner ved at satse på uafgjort i fire håndboldkampe?

Publiceret 22 May 2020 00:00