Det populære efterårsmarked på Stenalt til september er aflyst og udsat til 2021. Privatfoto

Det populære efterårsmarked på Stenalt til september er aflyst og udsat til 2021. Privatfoto

Stort efterårsmarked på Stenalt aflyst

Alle forstår den trælse beslutning om at udsætte det populære marked til 2021

Af
John Pedersen

STENALT Det store traditionelle efterårsmarked på Stenalt er blevet aflyst.

"Vi synes, det er sådan en hyggelig dag og enormt ærgerligt, at skulle undvære en så stor og velbesøgt begivenhed i området.", oplyser Mette og Jørgen Dahl.

De udgør en del af arbejdsgruppen bag det utroligt populære efterårsmarked, der er på plakaten hvert år i starten af september.

Dorte Mette Jensen, somlægger jord og faciliteter til markedsdagen, har meddelt FjordbyNetværk, der er arrangør i samarbejde med Stenalt, om sine overvejelser i forbindelse med eventen.

Vender stærkt tilbage

"Efter drøftelse med mine medarbejdere og de ansvarlige på Stenalt Markedet - og en vurdering omkring genåbning med restriktioner- også efter corona-nedlukning - har jeg besluttet, at aflyse Stenalt Markedet 2020".

Fjordby Netværk - finder det utrolig ærgerligt, at det har været nødvendigt at tage den mega-store markedsevent af plakaten for 2020 til september.

"Vi ser frem til, at sygdommen kommer under fuld kontrol og hverdagen normaliseres og de årlige begivenheder samt traditioner vender tilbage med fuld styrke", lyder det fra Mette og Jørgen Dahl.

Forstår beslutning

"Vi håber, der bliver stor tilslutning til efterårsmarked på Stenalt i 2021, så vi kan tage revanche med et kæmpe stort marked til næste år".

Der er allerede kommet respons på aflysningen fra en del af udstillerne, der forståeligt nok er ærgerlige over ikke at komme til marked på Stenalt til september.

Flere har skrevet". "Øv, men en forståelig beslutning".

Publiceret 21 May 2020 15:00