Pavillonen: Vi skal fortsat udvikle os

Samarbejde med Syddjurs og mange, lokale partnere skal føre Kulturhuset Pavillonen videre

Af
Søren Andersen

GRENAA Kulturhuset Pavillonen skal udvikles på trods af nej fra Statens Kunstfond til at blive regionalt spillested. I de kommende år vil Pavillonen fokusere på flere musikalske tiltag gennem et styrket samarbejde med de to kommuner på Djursland og de mange lokale partnere.

"Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at der ikke blev kikket vores vej ved udpegningen af regionale spillesteder for den kommende fireårs periode. Pavillonens direktør og bestyrelse har lavet et godt, stort og omfattende stykke arbejde med ansøgningen gennem både 2019 og 2020 og der har været en utrolig god proces med Norddjurs Kommune, forvaltningen, kultur- og fritidsudvalget og borgmesteren, der alle har bakket op og er gået fuldt ind i arbejdet," siger Sune Kurdahl, der er bestyrelsesformand for Kulturhuset Pavillonen, da avisen beder om en kommentar til endnu et afslag fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for musik om at blive regionalt spillested.

"I processen har vi sammen skabt grobund for adskillige nye initiativer. Samtidig har der også været en fantastisk opbakning og begejstring omkring at skabe nye samarbejder med adskillige partnere - her iblandt også Syddjurs Kommune. Hele arbejdet omkring ansøgningen har været i udviklingens tegn omkring Pavillonen og er et arbejde vi nu naturligt vil benytte fremadrettet til nye visioner for Pavillonen," siger Sune Kurdahl på bestyrelsens vegne.

Direktør i Kulturhuset Pavillonen, har ikke aktuelt nogen kommentarer til afslaget, men siger, at man fra Pavillonen vil bede om en dybere begrundelse end blot afslaget fra kunstfondens projektstøtteudvalg.

Publiceret 20 May 2020 13:00