Jesper Schmidt glæder sig til at være bankovært lørdag 4. april.

Jesper Schmidt glæder sig til at være bankovært lørdag 4. april. Pressebillede

Møbelbutik inviterer til banko på Facebook

Schmidt Huset i Grenaa arrangerer virtuel lørdagsbar og bankospil

Af
Søren Andersen

GRENAA Det gælder om at være kreativ i disse tider. På grund af corona-virussen må virksomheder tænke nyt for stadig at have kontakt med kunderne, og på lørdag 4. april inviterer Schmidt Huset i Grenaa til virtuel lørdagsbar og banko på Facebook fra klokken 15-17.

Det foregår på den måde, at man sender en mail til banko@schmidthuset.dk og får en bankoplade tilsendt. Man følger så bankospillet via Schmidt Husets Facebook-side, som hedder ”Schmidt Møblér Grenaa”.

Her vil ejeren af Schmidt Huset, Jesper Schmidt og hans bror, Jakob, være underholdende bankoværter, og de bliver filmet, så det hele kommer direkte ud til deltagerne. Det er gratis at være med, og præmierne er blandt andet gavekort til Schmidt Husets webshop samt produkter fra Hay, ACO Møbler, Kreafunk og Everdure Grill.

Hygge med kunder

"Hvis man får banko, ringer man ind til os, og så tjekker vi bankopladen. Indtil nu har små 100 personer tilmeldt sig, og vi håber da på, at mange flere vil tilmelde sig og sidde foran skærmene og få en øl eller en god kop kaffe, imens vi spiller banko," siger Jesper Schmidt.

Schmidt Huset har åbent under corona-virussen, men ligesom så mange andre forretninger har de også oplevet markant færre kunder samt et stort fald i omsætningen. Derfor har virksomheden midlertidigt sendt flere medarbejdere hjem.

"Men vi kan godt forstå, at myndighederne nærmest har lukket Danmark ned for at bekæmpe virussen. Vi tænker positivt, og vi laver arrangementet for at hygge os med gamle og nye kunder. Samtidig synes vi, det er en sjov måde at gøre folk opmærksomme på, at vi også har en webshop med 1600 produkter," fortæller Jesper Schmidt.

Webshop i fremgang

Webshoppen på SchmidtHuset.dk åbnede i slutningen af sidste år. Imens antallet af kunder i forretningen på Kannikegade er meget lavt under Corona-virussen, så har Schmidt Huset oplevet en stigning i omsætningen på deres webshop.

Hvis bankospillet på lørdag bliver en succes, vil Schmidt Huset også holde bankospil påskelørdag 11. april.

"Efter påske håber vi da, at virussen er mere under kontrol, og at flere kunder igen begynder at komme ind til os i forretningen," siger Jesper Schmidt.

Publiceret 02 April 2020 11:03