Per Kvorning bygger nyt og flytter senere på året ind på Vestergade i Auning med sit firma El-Trik Djurslands El-Service. Foto: John Pedersen

Per Kvorning bygger nyt og flytter senere på året ind på Vestergade i Auning med sit firma El-Trik Djurslands El-Service. Foto: John Pedersen

EL-Trik bygger nyt og flytter til Auning

Per Kvorning rykker senere på året ind i spritny bygning med masser af husrum og højt til loftet

Af
John Pedersen

AUNING Efter tre år med adresse påHovedgaden i Allingåbro flytter El-Trik i løbet af efteråret til Auning i et nyt byggeri, der opføres i den vestlige ende af byen på Vestergade som nærmeste nabo til Apetit.

Indehaveren Per Kvorning vil ikke sætte en bestemt dato på hvornår flytningen finder sted, men det bliver hen i den sidste ende af 2020.

Men allerede 1. juli vil den første del af nybyggeriet stå klar til indflytning af en butiks-lejer, som Per Kvorning endnu ikke vil røbe navnet på.

I efteråret 2017 overtog Per Kvorning det hæderkronede Allingåbro-firma J. H. Justesen og Søn. Ved den lejlighed fik firmaet nyt navn, El-Trik Djurslands El-Service.

Ked af at flytte

Per Kvorning lægger ikke skjul på, at han bestemt er ked at skulle flytte sin virksomhed fra Allingåbro, hvor han er blevet taget utroligt godt imod og det på alle måder.

Men det sker primært af pladshensyn, da det på adressen i Allingåbro er svært at finde plads til den halve snes medarbejdere og de 9 firmavogne.

"Det gør da lidt ondt. Og jeg kan også godt forstå, at en by som Allingåbro kan føle, at tendensen er at flere ting lukker ned og der måske ikke kommer så meget nyt. Men jeg vil blive ved med at engagere mig i Allingåbro og støtte foreningsliv og andre aktiviteter, ligesom vi vil blive ved med at service de mange gode kunder vi har i hele det gamle Rougsø".

Per Kvorning er fra Øster Alling, hvor han blev selvstændig elektriker hjemme fra privaten i 2013.

Siden da er det gået stærkt på mange fronter og med kunder delt pænt op i de privat, nybyggeri og sommerhuse sammen med flere og flere serviceopgaver blandt andet på skoler og andre kommunale bygninger.

Udlært i Mørke

Per havde sin læretid hos Jons El i Mørke og var siden ansat i to omgange hos EL-Con i Hornslet, ligesom han har haft servicejob hos Danfoss og sideløbende har han så taget sin eksamen som installatør.

Per er så at sige arveligt belastet udi el-faget, da både hans far og en storebror har gået el-vejen.

Fælles indkørsel

Nybyggeriet kommer til at omfatte butik, kontorer, frokoststue og naturligvis med bag i begge butiks-afdelinger.

I den bagerste ende bliver der indrettet værksted, garage og lager.

Det samlede areal bliver på knap 600 kvadratmeter.

Grunden der nu bygges på, havde Per Kvorning allerede, inden han købte el-forretningen i Allingåbro for tre år siden.

Men problemer med Vejdirektoratet om at få lov til at lave en udkørsel til Vestergade forhindrede at planerne tidligere kunne realiseres.

Nu har Vejdirektoratet accepteret en løsning, hvor den den nye el-virksomhed får fælles indkørsel med Apetit og det er allerede ført ud i livet.

Publiceret 02 April 2020 11:15