Grenaa Gladiators vinder 3. division i sin første sæson under det nye navn - men bliver i rækken for at få mere rutine.

Grenaa Gladiators vinder 3. division i sin første sæson under det nye navn - men bliver i rækken for at få mere rutine. Pressebillede

Gladiators vinder rækken - men vil ikke rykke op

Den lokale floorballklub kan se tilbage på en forrygende sæson, som dog sluttede før tid

Af
Søren Andersen

GRENAA Mange sportsgrene bliver i disse coronatider afgjort ved skrivebordet, fordi man ikke kan spille turneringerne færdig.

Sådan er det også sket i floorball, hvor man lokalt kan konstatere, at Grenaa Gladiators er vinder af 3. division i sin første sæson som gladiatorer.

Risikoen for Covid-19 gjorde sæsonen lidt kortere. Grenaa holdet skulle have været en tur til Brande for at spille den sidste kamp, ganske afgørende, idet både Grenaa og Brande kunne vinde divisionen.

"Det er selvfølgelig rigtig træls, at vi ikke kunne spille kampen og så selv afgøre om vi skulle vinde divisionen. Men når vi kigger tilbage på vores første sæson, så kan jeg/vi ikke være andet end tilfreds. Vi har spillet på et niveau, som ligger over det, jeg havde forventet. Alle de spillere, vi har haft inde omkring holdet, har vist stor lyst og arrangement, både til træning og kamp. Heldigvis sluttede vi sæsonen med en overbevisende sejr over Jelling, det var en kamp der gav en masse af selvtillid. Selvom vi har vundet 3. division har vi stadig brug for at får mere kamperfaring, og så bygge lidt mere spilforståelse på vores spil, så da der ikke er tvungen oprykning til 2. division, har vi valgt at tage et år mere i 3. division," siger træner Michael Bengtson.

Publiceret 27 March 2020 12:21