Efter 15 år er det slut med Grenaa marathon med Junior Chamber som arrangør. Klubben håber at kunne finde en afløser til arrangementet.

Efter 15 år er det slut med Grenaa marathon med Junior Chamber som arrangør. Klubben håber at kunne finde en afløser til arrangementet. Pressebillede

Hvam vil arrangere marathon i Grenaa?

Junior Chamber siger stop - men håber at finde en afløser

Af
Søren Andersen

GRENAA Var det noget at overtage afviklingen af et marathonløb?

Junior Chamber Djursland har efter 15 gode år som arrangør af Grenaa Marathon valgt at koncentrere kræfterne anderledes, og klubben for unge erhvervstalenter vil derfor ikke arrangere Grenaa Marathon længere.

Der arbejdes dog på højtryk på at finde nogle, der har lyst til at overtage arrangementet, så det i de kommende år alligevel vil kunne fortsætte. JCI Djursland har allerede været i dialog med potentielle samarbejdspartnere, men der er endnu ikke kommet en aftale på plads. Derfor opfordres eventuelle interesserede til at kontakte JCI Djurslands præsident Morten Torp Nielsen med henblik på, at overdragelsen af arrangementet bliver så gnidningsfri som mulig.

JCI Djursland siger selv om beslutningen, at man søger nye udfordringer, og medlemmerne er allerede nu i gang med at stable et nyt projekt på benene.

Det er tanken, at det ligesom Grenaa Marathon også skal være et arrangement for hele byen, men realistisk set vil det først starte op i 2021.

JCI Djursland vil gerne takke alle tidligere løbere og frivillige for at bakke op om Grenaa Marathon igennem de sidste 15 år og håber at opbakningen fortsætter til en eventuel ny arrangør.

Publiceret 23 March 2020 11:51