Der kommer ikke til at lugte af brændt gummi i Allingåbro i år. Foto: Allingåbro Motor Festival

Der kommer ikke til at lugte af brændt gummi i Allingåbro i år. Foto: Allingåbro Motor Festival

Motorfestivalen i Allingåbro aflyses

Af
Simon Carlson

Allingåbro Der bliver ingen drengerøvsdag for mænd, kvinder eller børn i Allingåbro i år. Arrangørerne bag Allingåbro Motor Festival har besluttet at aflyse årets udgave på grund af corona-krisen.

Det ærgrer naturligvis formand for festivalen Jens Olaf Hersom, men det var det eneste rigtige at gøre.

"Vi har mange faste deltagere og publikummer, og dem er vi da rigtige kede af at skuffe, men det er bare mest fornuftigt ud fra en både sundhedsmæssig og økonomisk betragtning af aflyse. Det er jo ikke forsvarligt at samle så mange mennesker, som situationen er. Økonomisk blev vi også nødt til at aflyse nu for at begrænse tabet," forklarer Jens Olaf Hersom.

Håber på retur næste år

Festivalen kan således se frem til, at der er en del regninger, blandt andet til markedsføring, som de kommer til at betale uden at få indtægter. Ved at aflyse nu er der til gengæld udgifter, som kan nå at standses.

Hvad det kommer til at betyde for festivalens kassebeholdning, har arrangørerne endnu ikke overblik over. Jens Olaf Hersom håber dog på, at festivalen vender stærkt tilbage næste år.

"Vi har jo lagt penge til side i årenes løb, og den opsparing må vi jo tære på nu, men det er et stort arrangement, som vi nu ikke får penge ind for, og vi har stadig en husleje, der skal betales. Vi må se, når vi kommer over det punkt, hvor alle regninger er blevet betalt, men vi håber da meget på at vende tilbage næste år," lyder det fra Jens Olaf Hersom.

Publiceret 20 March 2020 19:00