Medlemmer og gæster kan se frem til en peptalk, som udføres af Jesper Christensen med et stort engagement og indlevelsesevne.

Medlemmer og gæster kan se frem til en peptalk, som udføres af Jesper Christensen med et stort engagement og indlevelsesevne. Pressebillede

Peptalk om at flytte grænser

Jesper Christensen gæster Erhverv Grenaa til medlemsmøde

Af
Søren Andersen

GRENAA Peptalk og foredrag med fuld fart, frækhed og humor. Det er hvad der venter torsdag 27. februar, for så kan deltagerne på det månedlige medlemsmøde i Erhverv Grenaa godt gribe fat i armlænene, når den efterspurgte foredragsholder og inspirator Jesper Christensen kigger forbi Kulturhuset Pavillonen med sit populære foredrag om at flytte grænser og omsætning.

Ifølge folk, der før har hørt Jesper Christensen på slap line, bidrager han med både inspiration og mere end et frisk pust. Han har gennem 14 år drevet selvstændig konsulentvirksomhed, hvor han blandt andet har arbejdet for store kunder som Dagbladet Børsen, Bestseller samt erhvervsforeninger over hele landet. I alt har han gennemført foredrag for mere end 15.000 erhvervsfolk.

Derfor tør arrangørerne godt love, at deltagerne får tilført ny energi, og at de bliver bedre til at se muligheder hos deres kunder eller muligheder i fremtiden generelt.

Som altid er det muligt gratis at deltage som gæst, dog skal man huske at tilmelde sig via www.erhvervgrenaa.dk. Mødet finder sted mellem kl. 8 og 9.30.

Publiceret 20 February 2020 00:00