To små håndboldspillere fra Nørre Djurs HK, Julie og Oscar, fik overrakt 15.000 kr. til en ny tribune af filialdirektør Lene Nielsen, Andelskassen i Grenaa. Med var også børnenes far og træner i Nørre Djurs HK, Henrik Elkær,

To små håndboldspillere fra Nørre Djurs HK, Julie og Oscar, fik overrakt 15.000 kr. til en ny tribune af filialdirektør Lene Nielsen, Andelskassen i Grenaa. Med var også børnenes far og træner i Nørre Djurs HK, Henrik Elkær, Foto: Martin Schultz

Flot udsigt til beach-håndbold i Glesborg

Nørre Djurs HK har modtaget 15.000 kr. til en ny tribune fra Andelskassens Lokallånspulje

Af
Martin Schultz

GLESBORG Når Nørre Djurs HK i år skal være vært for kvalifikationskampene til ungdoms-DM i beach-håndbold, så kan publikum følge kampene på banerne ved Nørre Djurshallen i Glesborg fra en ny tribune, som kommer til at hedde ”Andelskasse-tribunen”.

Andelskassen i Grenaa har nemlig doneret 15.000 kr. fra sin Lokallånspulje til Nørre Djurs HK for at hjælpe håndboldklubben til en tribune ved beach-håndboldbanerne.

”Det er et fint skulderklap til vores klub. Pengene giver os mulighed for at komme i mål med vores planer om en udendørs tribune,” siger Henrik Elkær, som er træner i Nørre Djurs HK.

Støtter lokale formål

I Andelskassen i Grenaa er man opmærksom på, at Nørre Djurs HK er en håndbold- og foreningsbastion i lokalområdet med både bredde indenfor ungdom og senior og en elitesatsning med Djurslands højst rangerede herrehold i 2. division.

"Nørre Djurs HK er et vigtigt samlingspunkt i vores område. Klubben gør et stort stykke arbejde for både børn og voksne og for Grenaa og Norddjurs i det hele taget. Derfor vil vi gerne støtte klubben i det hele taget og helt konkret deres projekt med etableringen af en ny tribune," siger Lene Nielsen, filialdirektør i Andelskassen i Grenaa.

Pengene kommer fra Andelskassens såkaldte Lokallånspulje. Hver gang en kunde optager et lokallån til for eksempel bolig eller bil, lægger Andelskassen 1.000 kr. i puljen, og én gang årligt bliver midlerne uddelt til lokale formål.

Tribune og terrasse

Den nye tribune vil stå klar, når Nørre Djurs HK i 2020 er vært for kvalifikationskampene til ungdoms-DM i beach-håndbold.

Her kommer den nye ”Andelskasse-tribunen” til at stå ved siden af en overdækket terrasse.

"Da Meny i Grenaa lukkede for at blive til Netto, købte Nørre Djurs HK det gamle skur til indkøbsvognene. Planen er at benytte stålkonstruktionerne fra skuret og bygge en overdækket terrasse med siddepladser," fortæller Henrik Elkær fra Nørre Djurs HK.

Publiceret 14 February 2020 13:34