Laurits Didriksen deltager i Top 8 stævnet i Grenaa Idrætscenter.

Laurits Didriksen deltager i Top 8 stævnet i Grenaa Idrætscenter. Pressebillede

De otte bedste skal mødes i Grenaa

Jyllands største talenter inden for bordtennis skal i aktion

Af
Søren

GRENAA Søndag 26. januar er der mulighed for at følge Jyllands absolut stærkeste bordtennisspillere på ungdomsfronten i Grenaa. Jysk Bordtennisunion afvikler for syvende år i træk et Top 8 stævne, hvor de otte bedste spillere i hver række har adgang.

I alt deltager 76 talentfulde unge spillere i turneringen, der altid giver mange gode og jævnbyrdige kampe. Stævnet afvikles i samarbejde med BTK Grenaa og spillestedet er valgt ud fra de fine rammer, der er i Grenaa Idrætscenter.

Der spilles i ni rækker: Herre U21, Herre Junior, Drenge 1 & 2, Yngre Drenge 1 & 2, Puslinge, Dame Ungdom 1, Dame Ungdom 2.

BTK Grenaa deltager med en enkelt spiller - Laurits Didriksen, der har kvalificeret sig til at spille med i Yngre Drenge 2.

Ellers kan det oplyses at alle BTK Grenaas fem turneringshold kom fint igennem første runde af holdturneringen, - førsteholdet i serie 2 vandt 6-4 ude over HØST, andetholdet i serie 4 vandt ligeledes ude med hele 10-0 over Purhus. De tre serie 5 hold var også skarpe, - det ene sejrede hjemme 9-1 over Viby, medens de to øvrige mødtes internt og meget diplomatisk delte i porten med 5-5.

Publiceret 22 January 2020 00:00