Glædesjubel hos Projekt Milen efter finalesejren - mens MiTech-spillerne smed sig på halgulvet i ærgelse.

Glædesjubel hos Projekt Milen efter finalesejren - mens MiTech-spillerne smed sig på halgulvet i ærgelse. Foto: Søren Andersen

Sjællandsk triumf i Grenaa

Projekt Milen vandt Indoor Final 2020 i Grenaa Idrætscenter, der blev stablet på benene på 24 timer

Af
Søren Andersen

GRENAA Det burde ikke kunne lade sig gøre at stable et stævne som Indoor Finals 2020 på benene med 24 timers varsel, men lørdagens stævne i Grenaa Idrætscenter blev et brag af en begivenhed med fuldt hus på tilskuerrækkerne, landets bedste indendørsspillere i aktion og selv et efter omstændighederne pænt udvalg af mad og drikke.

Rosende ord flød nærmest dagen lang i retning mod arrangørerne, som med så kort varsel viste sig i stand til at levere en perfekt ramme for indendørsspecialisternes dyst om en præmiesum, på tæt ved 45.000 kroner. Den var blevet skabt i form af billetindtæger og sponsorbidrag.

Det skete med FC Glesborg som arrangør og med Henrik Elkjær, Daniel Bloch og Klaus Bilde Højlund som stævneledelse. Henrik Elkjær driver Djurssport, som allerede var inde i billedet til at lægge navn til DM-stævnet tidligere, mens Klaus Bilde Højlund står bag indestævnet Gardin Lis Cup i Voldumhallen og Daniel Bloch leverer billeder og video gennem sit Grenaa-firma Young Work Productions. Det hele kittet sammen af Nikolaj Søjmark, der i løbet af dagen fik masser af klap på skulderen for sin indsats for at give dansk indendørs fodbold et ekstra niveau.

Fra håndbold til fodbold

Og Poul-Erik Jensen, der nu har sagt farvel til sit bijob som håndbold-diskjockey i Dansk Håndbold Forbund, havde meldt sig og tilbudt at give stemningen i hallen i hjembyen et musikalsk løft med heftige toner til scoringer og optakt til kampene.

De 12 hold var fordelt i to indledende puljer, hvorefter der blev afviklet en mellemrunde med to puljer med tre hold. Og dagens mange kampe endte med en finale mellem sjællandske Projekt Milen og det lokale Norddjurshold fra MiTech - en finale, der endte uafgjort efter de ti minutter for så at finde sin afgørelse på et gyldent mål i den forlængede spilletid - sat ind af den tidligere Herfølgespiller Morten Avnskjold, der tidligere har sikret sig førsteplads og pokal i Grenaa med MD Rustfri.

MiTech-spillerne smed sig på halgulvet i ærgelse, men kunne glæde sig over at have sat sit præg på en fremragende fodbolddag. På tredje- og fjerdepladsen var det fynske hold - Tommerup Efterskole og Stark Arena Assens.

Stævnets bedste spiller: Martin Jensen fra Projekt Milen, stævnets bedste målmand: Mike Mortensen, Projekt Milen, og stævnets topscorer: Lasse Lund Storvang med en fortid i FC Djursland (17 mål).

Læs meget mere om stævnet i Grenaa Bladet onsdag.

Publiceret 19 January 2020 16:18