Der var skumsprøjt og stor glæde, da Tommerup Efterskole fra Fyn sidste år vandt DM-titlen i Grenaa.

Der var skumsprøjt og stor glæde, da Tommerup Efterskole fra Fyn sidste år vandt DM-titlen i Grenaa. Foto: Søren Andersen

Landets bedste indendørsspillere mødes alligevel i Grenaa

Der spilles alligevel ikke i Forum Horsens lørdag - de 12 bedste hold i Danmark mødes i Grenaa Idrætscenter

Af
Søren Andersen

GRENAA Det så længe ud til, at man måtte nøjes med at arrangere ni udgaver af DM i indendørs fodbold i Grenaa Idrætscenter.

Økonomiske trængsler betød, at initiativtager alle årene, Nikolaj Søjmark fra Grenaa, måtte i efteråret give slip på arrangementet, som i stedet endte hos en køber af konkursboet. Som så i første omgang holdt fast i, at landets bedste indendørs fodboldspillere skulle spille om DM-titlen i Grenaa Idrætscenter lørdag 18. januar - men derefter flyttede det til Forum Horsens, hvor der nærmest ingen grænser var for, hvor meget bedre stævnet ville blive her - i forhold til Grenaa Idrætscenter.

Men i 11. time kom meldingen fredag om, at stævnet i Horsens ikke kunne gennemføres lørdag alligevel. Det blev forklaret med dødsfald, indbrud og tyveri af elektronik og kameraudstyr, samt skadede spillere - og på Facebook blev den melding ikke taget seriøst af hverken billetkøbere, spillere eller fans af indendørs fodbold.

Der blev luftet kritik af den sene udmelding - og frygt for, at billetpengene var smidt ud af vinduet.

12 bedste hold

Men Nikolaj Søjmark trådte hurtigt i aktion - fik kontakt med de mange indendørsspillere, og han melder nu ud, at de 12 bedste indendørs hold i landet mødes lørdag i Grenaa Idrætscenter klokken 14. Det sker med FC Glesborg som arrangør og med Henrik Elkjær og Klaus Bilde Højlund som stævneledelse. Henrik Elkjær driver Djursssport, som allerede var inde i billedet til at lægge navn til DM-stævnet tidligere, mens Klaus Bilde Højlund står bag indestævnet Gardin Lis Cup i Voldumhallen.

"Vi gør det her for at give de mange tilskuere den oplevelse, som de har set frem til. Det kommer til at koste 50 kroner at komme ind til stævnet, som afvikles fra klokken 14-22 - og entreindtægten går til præmier til holdene," siger Nikolaj Søjmark.

Publiceret 17 January 2020 15:01