Helle Elkjær og Henning Meisler er indehaverne af Louis Nielsen i Grenaa, der er flyttet i nye lokaler i Lillegade.

Helle Elkjær og Henning Meisler er indehaverne af Louis Nielsen i Grenaa, der er flyttet i nye lokaler i Lillegade. Pressebillede

Dobbelt så stor Louis Nielsen i Lillegade

Butiksrealet er fordoblet i lys og topmoderne brillebutik

Af
Søren Andersen

GRENAA Butiksarealet er fordoblet hos Louis Nielsen i Grenaa, der er flyttet fra Søndergade 4 til Lillegade 14 for at få mere plads og flotte, nye lokaler. Indehaverne, Helle Elkjær og Henning Meisler, glæder sig over, at aktiviteten i butikken er så stor, at der var behov en udvidelse.

De fortæller, at i en moderne brillebutik handler det ikke kun om at sælge briller. Der laves flere og flere undersøgelser for blandt andet forkalkning i øjnene og grøn stær - og det stiller krav til butiksindretningen.

"Og så er der bare blevet mere luft og plads," siger Helle Elkjær.

Hun har været med fra starten, da Louis Nielsen åbnede butik i Grenaa, hvor det blev til 15 år i Søndergade.

"Da var vi tre ansatte, nu er vi 15," siger hun.

Den nyindrettede butik har et nordisk præg med lyst træ - og sådan er det planen, at alle Louis Nielsen-butikker i landet skal se ud. Men det er kun i Grenaa, at man ser de synlige tegn på, at man her sikrede sig prisen som bedste butik i kæden i Norden i 2019.

"Det var en forrygende oplevelse at tage personalet med til Stockholm og så få at vide, at vi var bedst blandt 1700 butikker," siger Henning Meisler.

De to indehavere melder om udsolgte bookinger en uge frem - og det er ret uhørt, at det sker i en så forholdsvis lille by som Grenaa, men det vidner om, at kunderne også har taget godt imod den nye butik og de muligheder, den giver. Blandt andet er der en handicapvenlig adgang til butikken fra Mogensgade.

Publiceret 12 January 2020 13:01