På billedet ses fire af de spillere, der har spillet på oprykningsholdet i efteråret - Mikael Pedersen, Henrik Sørensen, Emil Nielsen og Noah Langenkamp.

På billedet ses fire af de spillere, der har spillet på oprykningsholdet i efteråret - Mikael Pedersen, Henrik Sørensen, Emil Nielsen og Noah Langenkamp. Pressebillede

Fremgang for bordtennis i Grenaa

Nye - og gamle - spillere har gang i bat og bolde

Af
Søren Andersen

GRENAA Milde vinde blæser i dette efterår ind over bordtennisklubben BTK Grenaas senior/60+ afdeling. Efter nogle sløje år har seniorafdelingen kunnet glæde sig over tilgang fra en halv snes nye medlemmer, - spændende fra rene motionister til de gamle førsteholdsspillere Lasse Ravnsbak Jensen og Per Hovgård.

I efteråret har klubben deltaget med et hold i serie 5 og et i serie 3. Trods svære betingelser, - holdet har måttet bruge otte forskellige batmænd i de seks holdkampe, - har man været i stand til at kæmpe sig til en oprykningsgivende andenplads i puljen og dermed hedder det serie 2 efter jul. Oprykningen kom i hus efter en forrygende 10-0 sejr over Sisu/Mbk.

Ankermanden på holdet har været Emil Nielsen, - stadig juniorspiller, - han har spillet samtlige 18 singlekampe og hentet imponerende 14 sejre hjem i dem. Efter jul bliver holdet forstærket af den 18-årige grenaadreng Leo Vedersø, der i efteråret har spillet for Galtens serie 1 mandskab , - ligesom man har været i kontakt med 21-årige Michael Carl, der som junior var blandt Danmarks bedste. Michael er nu gået i tænkeboks og vurderer hen over julen, om han er klar til et comeback efter fire års fravær fra bordtennissporten.

60+ afdelingen vokser støt, så der nu er tæt på tredive medlemmer - heraf 10-12 nye fra efteråret.

Tilgangen i såvel senior som 60+ afdelingen bevirker, at BTK Grenaa til anden halvdel af sæsonen efter nytår har tilmeldt to ekstra turneringshold, så man fremadrettet stiller med to hold i serie 5, et i serie 4 og et i serie 2 - hvilket betyder, at man er oppe på cirka 20 turnerings/licensspillere.

Inden holdturneringen starter igen i uge 2 har Grenaaspillerne mulighed for at pudse formen af i DGI-stævnet 5. januar. Stævnet afvikles i Grenaa Idrætscenter.

Publiceret 12 December 2019 00:00