Ejerkredsen af BP Soendergaard A/S - fra højre ses Bjørn Johansen, Jan Baand, Peter Tylvad og Esben Møller.

Ejerkredsen af BP Soendergaard A/S - fra højre ses Bjørn Johansen, Jan Baand, Peter Tylvad og Esben Møller. Pressebillede

El-firmaer i Grenaa i fusion

BP Electric A/S og Soendergaard ApS i Grenaa går sammen

Af
Søren Andersen

GRENAA To markante elinstallatørfirmaer i Grenaa fusionerer. Ledelsen i de to selskaber har siden efteråret 2019 arbejdet på denne fusion. Fusionen, der sker ligeværdigt mellem BP Electric A/S og Soendergaard ApS, er i tråd med begge selskabers strategi om øget markedsandele og kompetencer.

Navnet på fusionen er BP Soendergaard A/S, og med omkring 50 medarbejdere vil det blive en markant spiller på markedet og det største el-firma på Djursland.

Selskabet får adresse i BP Electric´s nuværende lokaler på Trekanten 44b i Grenaa, hvor det forventes at sammenflytningen sker i løbet af de næste tre måneder.

Direktøren for BP Soendergaard A/S Bjørn Johansen, ser store muligheder for at firmaet får kapacitet til at tage større opgaver ind, samtidig med, at de to tidligere selskabers kunder skal serviceres på bedste måde.

Medarbejdere med kundeansvar fortsætter i stort set samme funktioner som nu, og bevarer kontakten til ”deres” kunder.

Ejerkredsen består af Jan Baand, Peter Tylvad, Bjørn Johansen samt Esben Møller. De tre førstnævnte, har deres daglige ansvarsområder og ledelsesansvar i det nye selskab.

Selskabet satser på at øge kompetencerne inden for fokusområderne: Privatkunder, industri og automation, det offentlige, data, fiber, landbrug, vandværker, varmeværker, varmepumper, solceller, skibsinstallationer, nybyggeri, alarm og sikring.

Publiceret 02 December 2019 14:40