Solveig Hougaard var også solist, da Stoffers Orkester spillede til dette års Fest I Vand på Grenaa Havn. Denne gang gælder det årets julekoncert med Grenaa Blæserne, som har mange gengangere fra Stoffers Orkester.

Solveig Hougaard var også solist, da Stoffers Orkester spillede til dette års Fest I Vand på Grenaa Havn. Denne gang gælder det årets julekoncert med Grenaa Blæserne, som har mange gengangere fra Stoffers Orkester. Foto: Søren Andersen

Lokal solist til julekoncert

Grenaa Blæserne får assistance af kirkesanger Solveig Hougaard ved årets julekoncert i Pavillonen

Af
Søren Andersen

GRENAA En af julens faste traditioner for mange grenaaensere og andre djurslændinge er den årlige julekoncert med det dygtige, lokale harmoniorkester Grenaa Blæserne. I år afholdes koncerten søndag 8. december klokken 14.30 i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Ved dette års julekoncert glæder det Grenaa Blæserne at præsentere en lokal solist, nemlig Solveig Hougaard, der til daglig er kirkesanger i seks kirker i Norddjurs.

"Hun har en smuk, lys og ren klang når hun synger salmer, og desuden synger hun alverdens andre genrer med lidenskab og intensitet. Kirkerummet er lokalscenen, men herudover har Solveig optrådt i et væld af andre musikalske sammenhænge, både som solist og som en del af større orkestre. Den mangfoldighed vil blive præsenteret for publikum ved dette års julekoncert, så hun er garant for en perfekt start på julen," fortæller Ole Harborg, der spiller cornet i Grenaa Blæserne og også er orkesterets formand.

"Derudover vil vi naturligvis spille nogle af de kendte – og enkelte ikke så kendte – julemelodier, ligesom der bliver mulighed for publikum at synge med på et par af vore kendte julemelodier, så alt i alt er der udsigt til rigtig julehygge-søndag eftermiddag," fortæller han.

Koncerten bliver igen i år dirigeret af orkesterets faste dirigent gennem mange år, Peter Præstholm, og konferencier bliver atter i år borgmester Jan Petersen.

Grenaa Blæserne har af hensyn til de gangbesværede i år valgt at spille på scenen, så der kan købes billetter på gulvet foran scenen, hvis man ikke er så glad for trapper.

Billetter kan købes på Pavillonens hjemmeside eller i Pavillonen.

Publiceret 01 December 2019 00:00