Julebanko i Café Grenaa var en stor succes sidste år med over 100 deltagere. I år gentages succesen; dog et maksimum deltagerantal på 70. Foto: Café Grenaa

Julebanko i Café Grenaa var en stor succes sidste år med over 100 deltagere. I år gentages succesen; dog et maksimum deltagerantal på 70. Foto: Café Grenaa

Få fuld juleplade i Café Grenaa

Det sociale værested holder igen i år julebanko

Af
Simon Carlson

Grenaa Så er der igen mulighed for at få fuld plade i Café Grenaa, når styregruppen i det sociale værested gentager succesen fra sidste år og arrangerer julebanko.

Sidste år var succesen overvældende med over 100 deltagere, hvor alle hyggede sig og havde en god aften. Derfor gentager Café Grenaa succesen i år. Det er dog besluttet at fastsætte deltagerantallet til 70, så der er en siddeplads til alle.

Styregruppemedlemmer og frivillige vil igen i år styre slagets gang. Styregruppens to politisk udpegede medlemmer Jens K Lundager (Dansk Folkeparti) og Laila Charlotte Jensen (Enhedslisten) deltager aktivt i arrangementet dels som opråber og dels som indsamler af sponsorgaver.

Lokal støtte

Igen i år har de lokale forretningsdrivende støttet flot op om projektet ved at donere gevinster til bankospillet.

Salg af billetter, kaffe,te, sodavand og kage, som er bagt af cafeens frivillige skal gerne skabe et overskud til cafeen.

"Styregruppen vil gerne sende en stor tak til de forretningsdrivende i Grenaa og omegn, som gavmildt sponsorer gevinster til arrangementet," lyder det fra Café Grenaa daglige leder Kenneth Flammild.

Café Grenaa holder ligeledes igen i år juleaften for sine brugere og frivillige, hvor omkring 50 deltagere sørger for en hyggelig juleaften i caféen.. Herudover leveres julemad til 15 personer, i et samarbejde med socialpsykiatrien, som modtagerne indtager i eget hjem.

Publiceret 28 November 2019 15:14