Det er blandt andet den meget omtalte svane ved trafikknudepunktet i Auning, som Jørgen Nielsen ikke helt forstår, når der ifølge ham bliver set bort fra den gamle Rougsø Kommune. Arkivfoto

Det er blandt andet den meget omtalte svane ved trafikknudepunktet i Auning, som Jørgen Nielsen ikke helt forstår, når der ifølge ham bliver set bort fra den gamle Rougsø Kommune. Arkivfoto

Debat: Vi får ikke en skid

Af
Jørgen Nielsen

Vivild

Borgere i den gamle Rougsø Kommune. Er 2.413 mere end 4.311 ? Det ser sådan ud.

Ved Kommune valget i 2017, blev der afgivet 2413 stemmer i Auning mod 4311 stemmer i den gamle Rougsø Kommune.

Nu har kommunen igen hyret et arkitekt firma, til at udvikle et område ved centret i Auning. Sidste år fik de en busholdeplads med den famøse svane samt en legeplads lige op ad A16, og hvad får vi borgere i den gamle Rougsø Kommune. Ikke en skid!

Jeg syntes de folkevalgte i Rougsø-området, om de er røde, grønne eller blå, bør komme med en udmelding om, hvad der skal ske i de områder, hvor de har fået deres stemmer.

Auning har den dårligst placerede skole, dårligt indeklima m.m., samt store trafikale problemer, for slet ikke at tale om den geografiske placering i vores del af kommunen. Hvis vi fik vores børn tilbage, var der flere der kunne cykle i skole. Derved kunne man spare nogle af de mange gamle busser hvilket ville være godt, både for økonomien, men også for miljøet.

Jeg har lige læst teksten på udviklingen i vores gamle kommune. Et rødstenshus på 196 m2 med et godt tag og en pæn stor grund. 195.000,00 kroner.

Jeg tror ikke, vi i den gamle Rougsø Kommune, kan forvente hjælp udefra. Vi må stå sammen og hjælpe hinanden. Ellers kommer der store skilte op ved hver by ”Fortidminder".

Jeg har ikke løsningen, men hvis vi mister vores skoler og dagligvarebutikker. Ja, så er det sket. Derfor, det eneste jeg kan se, vi kan gøre pt.

Støt vore egne butikker. Dør de, dør vi andre.

Publiceret 05 November 2019 08:26