De historiske køkkener i Madens Hus danner rammen om fredags-køkkenet. Foto: Det Grønne Museum

De historiske køkkener i Madens Hus danner rammen om fredags-køkkenet. Foto: Det Grønne Museum

Start weekenden i historiske køkkener i Madens Hus

Auning De fleste fredage i resten af 2019 er der gang i gryderne i et af de historiske køkkener i Madens Hus på Det Grønne Museum.

Her er det oplagt at tage børn eller børnebørn under armen og få en hyggelig start på weekenden sammen.

Her kan man være med i køkkenet og hjælpe til med maden – eller man kan hygge sig ved langbordene og sysle med forskellige bordaktiviteter. Der bliver også tid til højtlæsning for børnene om børn og mad i gamle dage.

Madens Hus begynder på madlavningen klokken 12.30, og smager på resultatet ved 14.00-tiden.

Første gang er på fredag 1. november. Her bliver der lavet gammeldags æbleskiver på ildstedet, mens der sysles med kastanjedyr ved langbordene. Hvis der er kommet ægte kastanjer i handlen, bliver der også bagt og smagt på dem sam sammen med æbleskiverne. Voksne uden børn er også meget velkomne.

Fredags-køkkenet byder indenfor på følgende datoer: 1. november, 8. november, 15. november, 22. november, 6. december og 13. december.

Publiceret 30 October 2019 15:00