Debat: Den demagogiske hammer svinges

Af
Henning Hansen

Drejøvej 4, Bønnerup Strand

DEBAT I Grenåbladets referat fra Byrådsmødet 8. oktober er det da en fornøjelse at se, at der dog er fire byrådsmedlemmer, der ikke har glemt, at der er noget, der hedder sandsynlighedsberegning.

Til de fire vil jeg sige, stå nu fast, når borgmesteren og hans svend Allan Gjersbøl svinger borgmesterens demagogiske hammer.

Var det for øvrigt ikke samme Allan, der efter en diskussion, udtalte: Citat:" Det bliver nok ikke denne gang, vi slipper af med ham" (borgmesteren) Citat slut.

Morsomt er det også, at læse borgmesterens "vi går ikke og putter med noget". Så er det for mig underligt, at borgmesteren ikke, ved mødet 8. okt., ville svare mig på spørgsmål, som der tidligere, skriftligt fra kommunen, var givet mig tilsagn om.

På byrådsmødet 8. okt. dundrede borgmesteren om alverdens ulykker - bl.a. svenske skolers brug af Kattegat Centret. Min erfaring siger mig ,at der vil komme samme klasseantal på besøg med eller uden pingviner.

Til sidste byrådsmøde, havde jeg også stillet borgmesteren et tillægs spørgsmål som lød:Har du, direkte eller inddirekte, bedt Tom Bytoft og måske andre om ikke at tale med mig.Dette spørgsmål blev afvist, selvom jeg har haft grund til at tro det.

Publiceret 17 October 2019 14:18