Anders Gantriis er snart pladeaktuel igen.

Anders Gantriis er snart pladeaktuel igen. Pressebillede

Anders Gantriis udgiver ny sang

Grenaamusiker mned foreløbigt sidste udspil på engelsk

Af
Søren Andersen

GRENAA Sangeren og guitaristen Anders Gantriis fra Grenaa er klar med en ny sang “Amazed”, som kan findes fra 25. oktober på alle tilgængelige streamingtjenester.

Sommeren over har Anders spillet overalt i landet, til blandt andet byfester, festuger, festivaller og i Tivoli Friheden i Aarhus, hvor han spillede opvarmning for Poul Krebs til “Fed Fredag”. Og et par enkelte stuekoncerter er det såmænd også blevet til.

I 2017 udgav Anders debut albummet “In My Mind” hvor DR P4 og P5 tog godt imod et par af numrene. heriblandt singlen “No Ordinary Day”. som også blev “Ugens Flash” på Radio Alfa.

Den nye single fra Anders Gantriis bliver den sidste engelsksprogede i en periode. Herefter kommer sangene på modersmålet dansk, hvilket også er blevet taget godt imod rundt omkring i sommerlandet.

Hans måde at skrive på rammer de fleste, da han skriver om de følelser, han oplever på egen krop, samt de ting, han oplever i dagligdagen. Og de fleste, der lytter til hans musik, kan relatere til teksterne.

Anders Gantriis er kendt for at være lidt af en historiefortæller når han spiller koncerter. Med god humor fortæller han om inspirationen til hans sange, og også hvordan han lever sit liv, med en ADHD-diagnose som han ser som en kompetence. Og deraf kommer også navnet til et foredrag, han har skrevet og som hedder “Møgunge med kompetence”.

“Amazed” er indspillet i Lundgård Studio med det samme hold kompetente musikere, som også var med på albummet i 2017. Der er tale om: Anders Lampe fra Rønde, Morten Maltesen, Frank Thøgersen, Peter Bødker og Wenche Hartmann.

Publiceret 15 October 2019 00:00