Motionsstudiet er åbnet på Rugvænget i Grenaa.

Motionsstudiet er åbnet på Rugvænget i Grenaa. Pressebillede

Holdtræningsstudio giver sved på panden

To gange Vadsholm sørger for at pulsen kommer op i Rugvænget

Af
Søren Andersen

GRENAA Grenaa har fået sit første holdtræningsstudio. VadsholmStudio er startet op af Trine Møller Vadsholm og Andreas Vadsholm.

"Vi har en passion for holdtræning og tænkte, at et sted, hvor holdtræning er omdrejningspunktet, er oplagt. Et sted, hvor man føler sig velkommen og kan komme uanset alder og fysiske form," siger de.

Ud over Trine, som er instruktør i BodyPump og kettlebell og Andreas, som er instruktør i Fitnessboksning, er der tre instruktører mere. Kasper Skjødt er instruktør i Funktionel HIIT og uddannet i personlig træning. Marianne Koudahl Jensen er instruktør i BodyCombat og Kirsten Gylling er instruktør i Funktionel HIIT og I form.

VadsholmStudio ligger på adressen Rugvænget 21A. Ud over holdsalen er der børnerum, cafeområde, omklædning og bad samt skabe med lås.

"Det er vigtigt for os, at man føler sig hjemme og har lyst til at tage en kop kaffe før eller efter træningen," siger de to initiativtagere.

Bæredygtighed og klima har også betydning. Derfor er der træningshåndklæder til låns under træningen. Slut med at bruge en masse papir og lignende.

Træn på dit niveau

I VadsholmStudio er træningen inddelt i forskellige niveauer.

"Det har vi gjort, så alle kan være med. Der er samtidig altid en instruktør til stede, så man laver øvelserne korrekt. Holdene er med få deltagere, så instruktøren har tid til alle."

Holdene ligger på forskellige tidspunkter i løbet af hverdagene og der er i alt 15 lektioner hver uge. Samtidig foregår træningen både morgen, formiddag, eftermiddag og aften.

I VadsholmStudio vil der hver måned være Events. I oktober er der ReleaseParty på BodyPump og BodyCombat. Det sker lørdag 18.oktober. Her vil der være lysshow til træningen og fri bar (alkoholfri). I november kan VadsholmStudio præsentere den tidligere professionelle bokser Mads Larsen, som vil komme til Grenaa og vise fitnessboksning. Det sker søndag 17. november.

Publiceret 14 October 2019 00:00