Pingvinerne i Allingåbro er ved at være højtflyvende efter sidste sæsons oprykning.

Pingvinerne i Allingåbro er ved at være højtflyvende efter sidste sæsons oprykning.

Pingvinerne i Allingåbro er flyvende

Hyggen og det sociale samvær er stadig førsteprioritet

Af
Simon Carlson

Allingåbro Det er ikke kun i Grenaa, de er vilde med pingviner. Det er de også i Allingåbro, og her er de endda flyvende, for efter en flot sæson i serie 6, der gav en oprykning til landets 10. bedste række (serie 5) havde Allingåbros fodboldhold - også kendt som Pingvinerne - fået tilgang af nye spillere, som var klar på at tørne ud for Allingåbro IF.

Serie 5 puljen inden ombrydning bestod af fem hold udover Allingåbro IF.

Det blev til to nederlag og tre sejre i puljen, hvilket gav en 3. plads og en forbliven i serie 5.

“Jeg er utrolig stolt over at Allingåbro IF igen er at finde på senior fodbold kortet. En stor tak skal lyde til spillerne, som altid er klar til kamp og Hyggebold om onsdagen. Tak til bestyrelsen og halinspektør Lars Andersen for et godt samarbejde. Sidst, men ikke mindst, skal der lyde en stor tak for opbakningen fra tilskuere og sponsorerne. Det er dejligt at se, der igen er liv i pingvinparken, Allingåbro stadion," siger initiativtager Bjarke Christensen.

Sociale i højsædet

Med 3. pladsen inden ombrydning, som gav et point med over i ny pulje á fire hold, er Pingvinerne i gang med at spille om oprykning til serie 4. Indtil videre er det blevet til et nederlag og en sejr.

“Målsætningen har aldrig været at rykke op. Hverken til serie 5 eller serie 4, som vi spiller om nu. Målsætningen var, at der skulle spilles fodbold i Allingåbro IF. Hvad der står efter serie, er for mig underordnet. Det vigtigste for mig er det sociale samvær, som klart har givet den succes, som vi har idag," konstaterer Bjarke Christensen.

Fra torsdag d. 24/10 klokken 19.30 rykker pingvinerne indenfor i hallen og fortsætter med hyggebolden, denne gang med sko i stedet for støvler. Som altid er alle velkomne.

Publiceret 09 October 2019 10:15