Ole Hansen fra Brix Cup-udvalget og centerleder Henrik Johansen inviterer til fodbold- og folkefest i Auning Idræts- og Kulturcenter, når den 25. udgave af Brix Cup afvikles 28. og 29. december.

Ole Hansen fra Brix Cup-udvalget og centerleder Henrik Johansen inviterer til fodbold- og folkefest i Auning Idræts- og Kulturcenter, når den 25. udgave af Brix Cup afvikles 28. og 29. december.

Brix Cup gør klar til 25 års jubilæumsstævne

Indefodboldstævnet inviterer flere firma-gæster til at fejre sølvbrylluppet

Af
Simon Carlson

Auning Ligesom ægteskabet er indefodbold i Auning mellem jul og nytår en institution, når Brix Cup inviterer til to dage med fuld knald på fodbolden og hyggen i Auning Idræts- og Kulturcenter. I år er ovenikøbet lidt af en milepæl for Brix Cup, som runder det kvarte århundrede.

Sådan et sølvbryllup skal naturligvis fejres med pomp og pragt og masser af festglade mennesker. Omkring 60 hold plejer at deltage over de to dage, stævnet varer, men arrangørerne ser gerne endnu mere liv i hallen. Derfor er der i år et helt nyt tilbud, der særligt henvender sig til de virksomheder, som gerne vil stille et firmahold og løbe lidt julesul af sig sammen med kollegaerne, fortæller Ole Hansen fra Brix Cup-udvalget.

"Der er altid rigtig meget gang i den til Brix Cup, men der er altid plads til lidt flere. Der er ikke nær så mange firmahold med, som der var engang, og det vil vi selvfølgelig gerne lave lidt om på. Vi har lavet firmapakker, hvor man bare betaler et beløb, og så er der faktisk sørget for hele holdet hele den dag, man deltager," fortæller Ole Hansen.

Masser af liv

Nærmere bestemt er der lavet tre forskellige pakker - Guld, Sølv og Bronze - hvori der ud over holdgebyret til stævnet også blandt andet er inkluderet fadøl, sodavand, mad, kaffe og indgangsbilletter til svømmehallen.

Tanken er, at Auning Idræts- og Kulturcenter dermed kan danne rammen for en hel firmadag. Det forklarer centerleder Henrik Johansen.

"Vi vil gerne lave masser af liv i hallen, og her har vi jo faciliteterne til, at man kan være en hel dag. Alt ligger klar, når man ankommer, så i princippet behøver man ikke at have pungen op af lommen den dag. Vi håber selvfølgelig også på, at det kunne være sjovt for kollegaer, der ikke spiller, at møde op og sammen få en god dag ud af det," siger Henrik Johansen.

Åben for alle

Det er dog ikke kun firmahold, der kan købe en af de nye stævnepakker. Stiller man op som klubhold eller bare en flok venner, så kan man også på forhånd sørge for dagens forplejning ved at erhverve en pakke.

Det er imidlertid vigtigt, at man ved tilmeldingen skriver, om man er klub- eller firmahold, da stævnet som altid er delt ind i to dage. Lørdag 28. december spilles der i firmarækken samt dame- og oldboysrækkerne. Søndag 29. december spilles der i klubrækken.

"Og så er det jo også vigtigt at pointere, at Brix Cup ikke kun er for dem, der spiller. Brix Cup har altid handlet om det sociale, så, hvis Hr. og Fru Danmark lyst til at komme ned og hygge og se lidt fodbold, så er de mere end velkomne. Der skal nok være fuld knald på både musik og stemning," lover centerleder Henrik Johansen.

Fakta

Brix Cup 25 års jubilæum

Ønsker man at købe en af de tre firmapakker til jubilæumsstævnet, sker det hos Henrik Johansen i Auning Idræts- og Kulturcenter. Guldpakken koster eksempelvis 3995 kroner og inkluderer holdgebyr, 36 kolde fadøl, 12 dåsesodavand, 12 x kaffe og kage, 10 slikposer, logo i programmet, seks indgangsbilletter til stævnet, 12 Bacardi Brezzers, seks hjemmelavede bøfsandwich, seks kylling-baconsandwich, 12 billetter til svømmehallen, firmalogo på centrets infoskærme i seks måneder.

Stævnet afvikles i Hal A. I Hal B er der opstillet gratis legeland med hoppepude og andre aktiviteter.

Almindelig entré til stævnet koster 20 kroner.

Publiceret 08 October 2019 11:30